واردات نفت هند و چین از ایران در ماه ژوئیه افزایش یافت

واردات نفت هند و چین از ایران در ماه ژوئیه افزایش یافت
چهارشنبه 17 مرداد 1397 - 09:03

صادرات نفت خام کشورمان به مشتریان اصلی یعنی چین و هند در ماه ژوئیه (تیر - مرداد) افزایش یافت و تحت تاثیر تحریم های آمریکا قرار نگرفت.

العالم - ایران / اقتصادی

به گزارش ایرنا به نقل از پایگاه خبری اویل پرایس آمریکا، آمار پایگاه تحقیقاتی «اس اند پی گلوبال پلاتس» نشان می دهد، صادرات نفت کشورمان به چین از 722 هزار و 100 در ماه ژوئن (خرداد - تیر) به 799 هزار و 452میلیون بشکه در روز در ماه ژوئیه رسیده است.

هند نیز واردات نفت خام از ایران در ماه میلادی گذشته را با 40 هزار بشکه در روز افزایش نسبت به ماه ژوئن به 706 هزار و 452 بشکه در روز رساند.

این دو مشتری بزرگ آسیایی نفت ایران، پیشتر نیز اعلام کرده بودند که از تحریم های امریکا تبعیت نخواهند کرد و واردات نفت خود از ایران را کاهش نخواهند داد.

آمار پایگاه تحقیقاتی یاد شده همچنین نشان می دهد، صادرات نفت ایران در ماه میلادی گذشته به 2 میلیون و 320 هزار بشکه در روز رسیده است.

به گزارش ایرنا، دونالد ترامپ رئیس جمهوری آمریکا 8 مه (18 اردیبهشت) اعلام کرد که این کشور از برجام خارج می شود و به تعلیق تحریم های هسته ای این کشور علیه تهران ادامه نمی دهد. این کشور از کشورهای جهان خواست واردات نفت خام خود از ایران را به صفر کاهش دهند.

با این حال، مشتریان اصلی نفت ایران به این درخواست پاس منفی دادند.

ژاپن نیز دوشنبه گذشته (15 مرداد) خواستار معافیت از تحریم نفت ایران شد و گفت: پالایشگاه های این کشور نیازمند نفت ایران هستند و تحریم ها علیه ایران نباید روی واردات نفت این کشور تاثیر منفی بگذارد.

آخرین اخبار

سنای آمریکا در اقدامی کم‌سابقه به محدودیت اختیارات جنگی ترامپ علیه ایران رای داد


خبرگزاری رسمی عمان: کشتی هایی که قصد عبور از تنگه هرمز را دارند باید با سازمان بین المللی دریانوردی هماهنگ شوند.


ترامپ مدعی شد: دیروز ۱۹ میلیون بشکه نفت از تنگه هرمز عبور کرد که بیشترین میزان عبور نفت از این تنگه در تاریخ آن است.


خبرگزاری رسمی عمان: کشتی هایی که قصد عبور از تنگه هرمز را دارند باید با سازمان بین المللی دریانوردی هماهنگ شوند.


دبیر کل حزب الله: اسرائیل در میدان نبرد هرگز نمی‌تواند اهدافش را محقق کند


موضوع موشکی در توافقات اخیر وجود نداشته است


رایزنی ونس و عون در مورد ترتیبات آتش‌بس بین آمریکا، لبنان و ایران


اسلام آباد با حضور رهبران و مقامات پاکستانی از پزشکیان استقبال کرد + فیلم


عزاداری شب تاسوعا در جوار قتلگاه رهبر شهید انقلاب


قدردانی لبنانی‌ها از وفاداری ایران + فیلم