تحریم روسیه به اتهام استفاده از گاز اعصاب!

پنج‌شنبه 18 مرداد 1397
05:26
تحریم روسیه به اتهام استفاده از گاز اعصاب!

وزارت امور خارجه آمریکا روز چهارشنبه روسیه را به استفاده از «تسلیحات شیمیایی یا بیولوژیک» برای سوءقصد به جان یک جاسوس پیشین این کشور متهم و اعلام کرد که تحریم‌های جدیدی را به این بهانه علیه مسکو وضع می‌کند.

العالم - آمریکا

به گزارش نیویورک پست، این تحریم‌ها واکنشی به پرونده مربوط به «سرگئی اسکریپال» و دخترش است که ادعا شد سال گذشته در انگلیس هدف حمله با گاز اعصاب قرار گرفت.
«هدر نوئرت» سخنگوی وزارت امور خارجه آمریکا در این رابطه گفت: ایالات متحده برمبنای قانون کنترل و حذف تسلیحات شیمیایی و بیولوژیک مصوب 1991تشخیص داده که دولت فدراسیون روسیه یا این تسلیحات را علیه اتباع خود به کار گرفته و یا با بکارگیری آن ها، مرتکب نقض قوانین بین‌المللی شده است.
نوئرت تاکید کرد که مطابق با قوانین داخلی آمریکا و لزوم مطلع کردن کنگره این کشور، تحریم‌های جدید علیه مسکو از 22 اوت (31 مرداد) اجرایی خواهد شد.
اسکریپال و دخترش چهارم مارس گذشته (13 اسفند 1936) به صورت بیهوش روی نیمکتی در پارک شهر سالزبری انگلیس پیدا و به بیمارستان منتقل شده بودند.
گرچه آن‌ها پس از چند هفته بهبود یافته و از بیمارستان مرخص شدند، اما این حادثه موجب ایجاد تنشی جدی در روابط میان روسیه با انگلیس و اتحادیه اروپا شد.
لندن در آن زمان 23 دیپلمات روس را اخراج کرد به پیروی از این کشور، آمریکا و کشورهای اتحادیه اروپا هم واکنش مشابهی نشان دادند. مسکو اما هرگونه دخالت در این حادثه را رد و انگلیس را به تخریب عامدانه روابط دو کشور متهم کرده است.
وضع تحریم‌های جدید علیه روسیه همزمان با تلاش‌های ماه‌های گذشته دولت آمریکا برای بهبود روابط میان دو کشور صورت گرفته است.

0% ...

آخرین اخبار

گزارش خبرنگار العالم از رژه نظامی دختران ایرانی در تهران


ارتش قوی‌تر از همیشه با تهدیدهای منطقه‌ای مقابله می‌کند


گردان های سید الشهدای عراق: آتش‌بس لبنان، تسلیم شدن در برابر شروط ایران است


عراقچی: اقتدار امروز ایران وامدار مجاهدت‌ نیروهای مسلح جان‌برکف است


طرح دو فوریتی ثبت «روز ملی تنگه هرمز» در مجلس کلید خورد


بقائی: در روز ارتش، یاد و خاطره غیور مردان ناو دنا را گرامی می‌داریم


قالیباف: ارتش، نماد اقتدار، امنیت و مرزبانی از ایران است


قرارگاه خاتم‌الانبیا: کنترل تنگه هرمز به حالت قبلی بازگشت


تاکید رئیس قوه قضائیه بر پیگیری تجاوزات و جنایات دشمن


انهدام هسته‌های وابسته به آمریکا، انگلیس و رژیم صهیونی