شاهزاده عربستانی: سایت های اجتماعی، امنیت را مختل می کنند

چهارشنبه 29 شهريور 1391
05:48
شاهزاده عربستانی: سایت های اجتماعی، امنیت را مختل می کنند رييس سازمان گردشگري و ميراث تاريخي عربستان، پايگاه هاي اينترنتي را "سياست زده" و موجب اختلال در امنيت اين کشور ناميد.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی شبکه العالم، شاهزاده سلطان بن سلمان که در مراسم افتتاح همایش علمی "امنیت گردشگری و آثار تاریخی" دردانشکده علوم امنیتی نایف سخن می گفت، تصریح کرد: سایت هایی نظیر فیس بوک و توییتر نه "اجتماعی"، بکه سیاسی هستند و امنیت جامعۀ عربستان را مختل می کنند. شمار زیادی از جوانان که میهن خود و "توانایی" ها و "دستاورد"های آن را به خوبی نمی شناسند، از طریق این پایگاه ها چهره ای نامناسب و خلاف واقع از کشور به دنیا ارائه می کنند.

فرزند ولی عهد عربستان در ادامه بدون اشاره به این "دستاورد"ها، هشدار داد: در حالی که جوانان با فرهنگ ملی خود بیگانه اند، "کوته بینی" است که از طریق این پایگاه ها به آنان اجازه دهیم امنیت کشور را مختل کنند.

کلید واژه ها
0% ...

آخرین اخبار

گروه هفت در بیانیه ای از توافق ایران و آمریکا حمایت کرد / اعلام مواضع درباره لبنان و غزه


ادعای کانال ۱۲ اسرائیل: دولت آمریکا متن تفاهمنامه با ایران به اطلاع تل‌آویو نرسانده است


جی دی ونس، معاون رئیس جمهور آمریکا: یادداشت تفاهم با ایران شامل لبنان نیز می شود.


تیم ملی عراق در مسابقات جام جهانی ۲۰۲۶ با نتیجه چهار بر یک از نروژ شکست خورد


المشاط: نیروهای مسلح ایران، الگویی الهام بخش برای جهان اسلام هستند


ونس: توافق با ایران، توافق صلح منطقه‌ای است


هشدار قاطع قرارگاه خاتم‌الانبیا به رژیم صهیونیستی


«مزرعه‌ای در پشت دیوار حائل؛ روایتی از نابودی کامل زندگی کشاورزان فلسطینی در طرح جدید اشغالگران» + فیلم


اطلاعیه شماره 4 ستاد بزرگداشت عروج خونین امام مجاهد شهید


جنایات اشغالگران در غزه؛ صدها ورزشکار شهید و ورزشگاه‌های ویران +فیلم