ترکیه رسماً از آمریکا بابت افزایش تعرفه فلزات شکایت کرد

دوشنبه 29 مرداد 1397
19:54
ترکیه رسماً از آمریکا بابت افزایش تعرفه فلزات شکایت کرد ترکیه، امروز دوشنبه رسماً از آمریکا بابت دو برابر کردن تعرفه‌های گمرکی واردات آلومینیوم و فولاد از ترکیه به سازمان تجارت جهانی شکایت کرد.

العالم _ ترکیه

ترکیه رسماً روز دوشنبه از آمریکا بابت اعمال تعرفه بر واردات آلومینیوم و فولاد به سازمان تجارت جهانی شکایت کرد. 

 «دونالد ترامپ»‌ رئیس‌جمهور آمریکا روز ۱۹ مردادماه اعلام کرد تعرفه‌های گمرکی واردات آلومینیوم و فولاد از ترکیه را دو برابر کرده است.

ترامپ در یک پیام توئیتری، ضمن اعلام دستور دو برابر شدن تعرفه واردات فولاد و آلومینیوم از ترکیه، نوشت: «در حالی که ارزش واحد پول ترکیه، لیر، به سرعت در برابر دلار بسیار قوی ما، سقوط می‌کند».

وی با بیان اینکه تعرفه گمرکی واردات آلومینیوم به ۲۰% و فولاد به ۵۰% افزایش می‌یابد، تاکید کرد: «در برحه کنونی، روابط ما با ترکیه اصلا خوب نیست».

خبرگزاری «رویترز» پیشتر گزارش داده بود که بعد از تصمیم ترامپ برای آغاز جنگ اقتصادی با کشورهای مختلف، صادرات فولاد از ترکیه به آمریکا، طی ۵ ماه ابتدایی سال ۲۰۱۸ به میزان نصف رسیده است.

0% ...

آخرین اخبار

مجروح شدن 51 فلسطینی در یورش نظامی اسرائیل به اردوگاه قلندیا


واردات نفت آمریکا از عربستان صفر شد


ترامپ با بن‌سلمان درباره ایران گفت‌وگو می‌کند


شنیده شدن دو صدای انفجار در پایتخت افغانستان


ثبت تردد ۵.۸ میلیون زائر حسینی از مرزهای اربعینی در سفرهای رفت و برگشت


پزشکیان: مبلغ کالابرگ افزایش می‌یابد/ اصلاح نظام بانکی ادامه دارد


طرح جدید شهرک سازی رژیم اسرائیل برای تشدید محاصره قدس


پول‌دارها "اسرائیل" را ترک می‌کنند


پاسخ قالیباف به اظهارات ترامپ درباره ایران


گزارش العالم از تداوم جنایات و ویرانگری رژیم اسرائیل در جنوب لبنان