علی‌رغم تحریم ها؛

هند در حال مذاکره با اروپا برای ادامه واردات نفت از ایران است

پنج‌شنبه 1 شهريور 1397
23:05
هند در حال مذاکره با اروپا برای ادامه واردات نفت از ایران است
یک رسانه هندی اعلام کرد «دهلی‌نو» در حال انجام مذاکراتی با کشورهای عضو اتحادیه اروپا به منظور یافتن راه‌هایی برای دور زدن تحریم های آمریکا و ادامه واردات نفت از ایران است.

العالم - آسیا

یک رسانه هندی روز پنجشنبه (۲۳ اوت/ ۱ مرداد) گزارش داده «دهلی‌نو»، جدا از رایزنی‌هایش با مقام‌های آمریکایی جهت توضیح درباره تبعات منفی تحریم‌ها بر اقتصاد هند در حال انجام مذاکراتی با کشورهای عضو اتحادیه اروپا به منظور یافتن راه‌هایی برای دور زدن این تحریم‌ها و ادامه واردات نفت از ایران است.

«هندوستان‌تایمز» نوشت: «طبق گفته منابع رسمی، هند جدا از تلاش برای مجاب کردن آمریکا مبنی بر اینکه تحریم‌های این کشور علیه ایران پس از خروج از برجام بر اقتصاد هند اثرات منفی خواهد داشت، در حال رایزنی با اعضای اتحادیه اروپا به منظور یافتن راه‌هایی برای دور زدن این تحریم‌ها است.

ایران سومین تأمین‌کننده بزرگ نفت برای کشور هند به شمار می‌رود که بیش از ۸۰ درصد از نیازهایش در زمینه انرژی را وارد می‌کند. 

فارس

0% ...

آخرین اخبار

المشاط: نیروهای مسلح ایران، الگویی الهام بخش برای جهان اسلام هستند


ونس: توافق با ایران، توافق صلح منطقه‌ای است


هشدار قاطع قرارگاه خاتم‌الانبیا به رژیم صهیونیستی


«مزرعه‌ای در پشت دیوار حائل؛ روایتی از نابودی کامل زندگی کشاورزان فلسطینی در طرح جدید اشغالگران» + فیلم


اطلاعیه شماره 4 ستاد بزرگداشت عروج خونین امام مجاهد شهید


جنایات اشغالگران در غزه؛ صدها ورزشکار شهید و ورزشگاه‌های ویران +فیلم


گزارش العالم از بازگشت آوارگان لبنانی پس از توافق میان ایران و آمریکا + فیلم


پزشکیان: تحقق سلامت در جامعه نیازمند رویکردی فعال و آینده‌نگر است


استقبال نخست‌وزیر عراق از یادداشت تفاهم اسلام‌آباد


پزشکیان: توافق نهایی هنوز شکل نگرفته است