لاوروف: واشنگتن در حال بالا و پایین کردن قیمت دلار طبق صلاحدید خود است

چهارشنبه 14 شهريور 1397
16:13
لاوروف: واشنگتن در حال بالا و پایین کردن قیمت دلار طبق صلاحدید خود است وزیر امور خارجه روسیه تأکید کرد که واشنگتن، دلار را به عنوان ابزاری برای اعمال فشار علیه کشورهای مختلف مورد سوءاستفاده قرار داده است.

العالم - اروپا

«سرگئی لاوروف» وزیر امور خارجه روسیه تأکید کرد که تقابل و تنش‌ها در روابط میان آمریکا و روسیه رو به افزایش است.

بنا بر این گزارش، وزیر امور خارجه روسیه در مصاحبه‌ای که روز سه‌شنبه از شبکه «One Tv» روسیه پخش می‌شد گفت: «جاییکه شیوه سخنرانی و اشتیاق سیاسی فراتر از آن چیزی می‌رود که نه در زمانی خیلی دور به عنوان ادب دیپلماتیک شناخته می‌شد، تقابل و تنش نیز افزایش می‌یابد».

لاوروف ادامه داد: «آمریکا حرکت ناتو به سمت مرزهای ما را تحریک کرده، نه تنها با پذیرش اعضای جدید از میان همسایگان روسیه بلکه از طریق توسعه زیرساخت نظامی در طول مرزهای ما».

دیپلمات ارشد روسیه همچنین تأکید کرد که واشنگتن از دلار نیز به عنوان ابزاری برای اعمال فشار استفاده می‌کند و در عین حال تعهداتش را نیز زیر پا می‌گذارد.

وی ادامه داد:‌ «فعال‌ترین نمونه [از قوانینی که آمریکا از دیگران درخواست می‌کند تا از آن پیروی کنند] نظام مالی بین‌المللی مبتنی بر دلار است. آیا این یک قانون است؟ بله من فکر می‌کنم که این طور است. همه آن را پذیرفته‌اند و با این اصل دهه‌هاست که زندگی می‌کنند به این امید که آمریکا بی هیچ تردیدی به تعهداتش به عنوان منتشر کننده ارز ذخیره جهانی عمل کند».

وزیر خارجه روسیه در ادامه می‌افزاید: «حالا چه اتفاقی برای دلار افتاده است؟ واشنگتن در حال بالا و پایین کردن قیمت دلار طبق صلاحدید خود است».

طبق گفته این دیپلمات ارشد روس، آمریکا از دلار به عنوان ابزاری «برای مجازات کردن کسانی که می‌خواهد» استفاد می‌کند. «آنها فورا خدمات دهی در بانک‌هایی که با دلار کار می‌کنند را متوقف می‌کنند. آنها این کار را نه تنها در قبال کشورهایی که قصد تنبیهشان را دارند در پیش می‌گیرند، بلکه در قبال تمام کشورهای دیگر که به نوعی با آن رابطه دارد نیز همین سیاست را دنبال می‌کنند».

فارس

0% ...

آخرین اخبار

میدل‌ایست آی: جنگ علیه ایران تاثیر مخربی بر صنعت گردشگری دبی گذاشته است


تبریک پزشکیان به نخست‌وزیر مکلف عراق


هشدار روسیه درباره شیطنت برخی طرف‌ها برای تضعیف آتش‌بس بین ایران و آمریکا


افزایش کسری تجاری آمریکا در میانه دمیدن در جنگ تعرفه‌ای


اسماعیلی: شهید خطیب در خدمت به مردم روز و شب نمی‌شناخت


واکنش بروکسل به تهدیدات تعرفه‌ای واشنگتن: برای هر سناریویی آماده‌ایم


امارات مدعی مقابله با موشک‌ها و پهپادها شد


ارتش پاکستان خواستار خویشتنداری و اجتناب از تشدید تنش‌ها در منطقه شد


تقابل دوباره امارات با عربستان؛ فعالیت شورای انتقالی جنوب یمن از سرگرفته شد


پاکستان: برای راهکار عزتمندانه و برد-برد جهت توقف جنگ تلاش می کنیم