به دعوت همتای چینی و به منظور توسعه همکاری های اقتصادی؛

وزیر دفاع وارد پکن شد

پنج‌شنبه 15 شهريور 1397
17:51
وزیر دفاع وارد پکن شد
وزیر دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح که به دعوت همتای چینی خود در راس یک هیات بلندپایه دفاعی به چین سفر کرده است، شامگاه امروز (پنجشنبه) به وقت محلی، وارد پکن شد.

العالم - ایران / سیاسی

امیر سرتیپ ستاد امیر حاتمی در این سفر ضمن دیدار با وزیر دفاع چین، با تعداد دیگری از مقامات نظامی و سیاسی این کشور ملاقات و در زمینه تحولات منطقه ای و بین المللی و همچنین روابط و همکاری های دوجانبه دفاعی گفت وگو و از برخی یگان های نظامی و واحدهای صنعتی این کشور بازدید خواهد کرد.

در این سفر امیر سرتیپ حاتمی به عنوان دبیر ستاد توسعه سواحل مکران با تعدادی از مسئولین اقتصادی جمهوری خلق چین هم دیدار و گفت وگو خواهد کرد.

همکاری های دفاعی دو کشور پس از پیروزی انقلاب شکوهمند اسلامی آغاز و تاکنون روند رو به رشدی را به ویژه پس از توافق برجام طی کرده است.

با سفر وزیر دفاع جمهوری خلق چین به تهران در آبان ماه سال 1395 و امضای توافقنامه همکاری های دفاعی و نظامی بین دو کشور که در جریان آن سفر انجام شد، این روابط وارد مرحله جدیدی شده و سفر وزیر دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح کشورمان به چین می تواند شتاب بیشتری به این همکاری ها در چارچوب منافع متقابل دو کشور ببخشد.

ایرنا

0% ...

آخرین اخبار

پزشکیان: جامعه را نمی‌توان با امر و نهی اداره کرد/ در روابط با همسایگان گام های مؤثری برداشته ایم


عراقچی خطاب به همسایگان: زمان اتکا به خود و برادری واقعی فرا رسیده است


بیانیه مهم مقاومت اسلامی عراق درباره پاسخ به آمریکا و عربستان


کارمند آمریکایی به خاطر سر دادن شعار «فلسطین آزاد» بیکار شد


بیانیه مهم نیروهای مسلح یمن در پاسخ به تجاوزات آل سعود


کارشناس نظامی یمنی: عملیات یمن، طرح گسترده عربستان را خنثی کرد +فیلم


بقائی: پیش از آنکه کسی بتواند ادعای غنائم جنگی کند، ابتدا باید در جنگ پیروز شده باشد


بن حبتور: رویکرد تهاجمی حکومت عربستان علیه همه مردم یمن است


سردرگمی تل‌آویو در برابر توافق و افزایش ترس از امتیازدهی آمریکا! +فیلم


درخشش جوانان ایران در المپیاد جهانی هوش مصنوعی


پربیننده ترین خبرها

ثبت تردد ۵.۸ میلیون زائر حسینی از مرزهای اربعینی در سفرهای رفت و برگشت


شنیده شدن صدای 2 انفجار در پایتخت افغانستان


ترامپ با بن‌سلمان درباره ایران گفت‌وگو می‌کند


واردات نفت آمریکا از عربستان صفر شد


مجروح شدن 51 فلسطینی در یورش نظامی اسرائیل به اردوگاه قلندیا


دستور ترامپ برای تحقیق درباره چگونگی افشای کمبود تسلیحات


ادعای ترامپ: جنگ بزودی پایان می‌یابد/تامین برخی مهمات «محدودتر» شده است


منابع یمنی از وقوع چندین انفجار شدید در پایگاه‌های نیروهای مزدور عربستان در حضرموت واقع در شرق یمن بر اثر حمله پهپادی خبر دادند.


هادی العامری دبیرکل سازمان بدر عراق خواستار تعویق هرگونه پاسخ مقاومت اسلامی به تجاوز آمریکایی-سعودی شد و گفت: ما از طریق مجاری دیپلماتیک پیگیر حقوق شهدا و مجروحان خواهیم بود.


وال استریت ژورنال با استناد به ارزیابی‌های اطلاعاتی آمریکا: روسیه ممکن است برای آزمایش ناتو به یک کشور متحد ما حمله کند.


شمار کشته‌های حمله به نیروهای مورد حمایت عربستان در یمن به ۵۸ نفر رسید