«علی‌اکبر صالحی» در مصاحبه با «آسوشیتدپرس»:

در نبود برجام، برنامه هسته‌ای ما قدرتمندتر می‌شود/سوء قصد به دانشمندان ما، عواقب جدی دارد

در نبود برجام، برنامه هسته‌ای ما قدرتمندتر می‌شود/سوء قصد به دانشمندان ما، عواقب جدی دارد
سه شنبه 20 شهريور 1397 - 14:57

رئیس سازمان انرژی اتمی ایران ضمن هشدار درباره عواقب جدی سوء قصد به دانشمندان هسته‌ای ایران، اعلام کرد اگر برجام فرو بپاشد، برنامه هسته‌ای تسریع و تقویت خواهد شد.

العالم _ ایران / سیاسی

«علی‌اکبر صالحی» رئیس سازمان انرژی اتمی ایران امروز (سه‌شنبه) وعده داد در صورت فرو پاشیدن برجام، ایران نیز برنامه هسته‌ای خود را مجددا تسریع و تقویت خواهد کرد.

صالحی در مصاحبه با آسوشیتدپرس ضمن ابراز امیدواری برای دوام آوردن توافق هسته‌ای ایران و قدرت‌های جهانی اما تاکید کرد که در غیر این صورت، برنامه هسته‌ای ایران به جایگاهی قدرتمندتر از گذشته رسانده خواهند شد.

رئیس سازمان انرژی اتمی در این‌باره تاکید کرد: «اگر مجبور شویم که به عقب بازگردیم و از توافق هسته‌ای خارج شویم، قطعا به جایی که پیش از (حصول) آن بودیم، برنمی‌گردیم. ما در موضع بسیار بسیار بالاتری قرار خواهیم گرفت».

وی با اشاره به تصمیم «دونالد ترامپ» رئیس جمهور آمریکا برای خروج از توافق هسته‌ای، گفت این اقدام ترامپ، او را در طرف بازنده میدان قرار داده است. صالحی توضیح داد: «گمان می‌کنم که (ترامپ) در طرف بازنده قرار دارد زیرا او منطق قدرت‌طلبی را دنبال می‌کند. او فکر می‌کند میتواند (با این روش)‌ برای مدتی ادامه دهد اما قطعا او از خروج (از برجام) سودی عایدش نخواهد شد».

رئیس سازمان انرژی اتمی هشدار داد عواقب سخت و جدی در انتظار کسانی خواهد بود که بخواهند با اقدامات تروریستی و خرابکارانه، دانشمندان هسته‌ای ایران را هدف قرار دهند.

صالحی در ادامه افزود: «این توافق می‌توانست راه را برای اعتمادسازی و اطمینانی (که نسبت به آمریکا) از دست داده‌ایم، هموار کند».

وی همچنین جزئیاتی درباره اقدامات ایران برای ساخت تاسیسات جدیدی در سایت غنی‌سازی نطنز که می‌تواند سانتریفیوژهای پیشرفته‌تری تولید کند، ارائه کرد.

ترامپ اردیبهشت ماه امسال با متهم کردن ایران به تلاش برای دستیابی به سلاح اتمی، مخفی کردن «ابعاد نظامی برنامه هسته‌ای» و دخالت در امور کشورهای منطقه، خروج آمریکا را از برجام اعلام کرد. وی همچنین گفت که تحریم‌های پیشین هسته‌ای و تحریم‌های سخت‌تر در بازه 90 تا 180 روزه علیه ایران باز خواهند گشت.

ایران و پنج کشور عضو دائم شورای امنیت سازمان ملل (آمریکا، فرانسه، انگلیس، روسیه و چین) به علاوه آلمان در تیرماه سال 1394 به توافقی دست یافتند که قرار بود در ازای ایجاد محدودیت در بخش‌هایی از فعالیت‌های هسته‌ای ایران، همه تحریم‌های بین‌المللی و یکجانبه مرتبط با برنامه هسته‌ای ایران را رفع کند.

آخرین مطالب

پربیننده ترین خبرها