فساد ،اقتصاد یمن را فلج کرده است

جمعه 7 مهر 1391
19:18
فساد ،اقتصاد یمن را فلج کرده است نويسنده و فعال حقوقي يمني با اشاره به بحران اقتصادي اين کشور، گفت:كمك هاي مالي به اين كشور به علت گسترش فساد، در مسير بهبود اوضاع اقتصادي کشور هزينه نمي شود.

"عبدالكريم الخيواني" در مصاحبه با شبكه خبري العالم گفت : كمك هاي مالي به يمن،  حيف و ميل مي شود و نبايد و به علت گسترش فساد نباید به این کمک ها امید داشت.   

خاطرنشان می شود که چهارمين نشست يك روزه گروه " دوستان يمن " با حضور بيش از 39 كشور و سازمان منطقه اي و بين المللي امروز (جمعه) در شهر نيويورك به كار خود پايان داد.

الخيواني گفت : اطلاعات موجود حاكيست كه آمريكا حجم كمك هاي خود به يمن را كاهش خواهد داد، بنابراين ما نبايد اميد داشته باشيم كه حاميان مالي به وعده هاي خود عمل كنند و كمك هاي وعده داده شده را به دولت يمن اعطا كنند.

وی افزود : اوضاع يمن باعث نگراني حاميان مالي شده است لذا نمي خواهند اموال خود را هدر بدهند . دولت يمن بايد ابتدا براي تحقق وحدت ملي ، ريشه كني فساد و تدوين برنامه اي واقعي تلاش كند تا طرف هاي خارجي به دولت اعتماد كنند .

الخيواني گفت: ملت يمن چاره اي بجز ادامه انقلاب ندارد زيرا فقط انقلاب قادر به ريشه كني فساد و مجازات مفسدان است و ملت بدون ادامه دادن به انقلاب نمي تواند زندگي مناسبي براي خود فراهم كند .

این فعال حقوقي يمنی افزود : يمن به كشوري ويران تبديل شده و مشكلات بسيار بزرگي دارد و طرح شوراي همكاري خليج فارس نه تنها مشكلات يمن را حل نكرد بلكه به تشدید این مشکلات منجر شد.

AM - 28 - 16:01


در همین رابطه بخوانید

0% ...

آخرین اخبار

تکذیب ادعای سنتکام درباره ورود شناورهای آمریکایی به تنگه هرمز


آمادگی بیش از ۲۱ میلیون «جان‌فدا» برای دفاع از ایران


آخرین اخبار از مذاکرات ایران و آمریکا در پاکستان


پزشکیان: شجاعانه مذاکره می‌کنیم/حافظ منافع ایران هستیم


حماس: تداوم جنایات اسرائیل در غزه نشانگر ضرورت اجرای مرحله نخست توافق آتش‌بس است


نزار آمیدی رئیس جمهور عراق شد


مذاکرات ایران و آمریکا در اسلام‌آباد وارد فاز کارشناسی شد


غریب آبادی: این دور از گفتگوها مطالبه ایران از آمریکا است


بازداشت ۱۲۳ مزدور آمریکایی - صهیونی در سه استان


دیدار هیئت ایرانی با نخست وزیر پاکستان