پاسخ مناسب ایران به تهدیدات سیاسی و امنیتی دشمن

چهارشنبه 21 شهريور 1397
21:33
پاسخ مناسب ایران به تهدیدات سیاسی و امنیتی دشمن مشاور وزیر اطلاعات و مدیر کل اطلاعات خراسان رضوی گفت: ایران تاکنون تهدیدات سیاسی و امنیتی دشمن را به خوبی پاسخ داده است.

العالم ـ ایران ـ سیاسی

مشاور وزیر اطلاعات روز چهارشنبه در نشست مشترک شورای تامین شهرستان های تربت حیدریه، مه ولات، رشتخوار و زاوه در تربت حیدریه با تحلیل قیام حضرت سیدالشهدا (ع) و اهداف قیام آن حضرت افزود: جعل زدایی، مهم ترین هدف قیام کربلاست.
وی اظهار داشت: دشمن با نگرانی نسبت به دستاوردهای منطقه ای جمهوری اسلامی ایران در صدد است به اشکال مختلف در تعاملات و ارتباطات ایران اسلامی با کشور های منطقه خدشه ایجاد کند.
مشاور وزیر اطلاعات با تأکید بر اهمیت و جایگاه مردم در نظام جمهوری اسلامی ایران گفت: دشمن با هدف انشقاق بین مردم و حاکمیت، وضعیت معیشتی مردم را هدف قرار داده و با رویکرد فشار اقتصادی بر جداسازی مردم از انقلاب اسلامی تمرکز کرده است.
مدیر کل اطلاعات خراسان رضوی افزود: مردم ایران اسلامی با الهام از رهنمودهای رهبر معظم انقلاب و با هوشیاری و بصیرت این توطئه دشمنان را نیز نقش بر آب خواهند کرد.
وی به چالش کشاندن توان مدیریتی کشور، تضعیف الهام بخشی جمهوری اسلامی، ایجاد یأس و ناامیدی در مردم، ترویج خرافات و خارج نمودن جمهوری اسلامی از محیط قدرت را از اهداف دشمن در شرایط فعلی برشمرد.
وی گفت: سربازان گمنام امام زمان (عج) در کنار سایر نیروهای اطلاعاتی، نظامی و امنیتی با تیزبینی و اقتدار، دشمن را زیر نظر داشته و هر تهدید را در نطفه خفه خواهند کرد.

0% ...

آخرین اخبار

زمین‌لرزه شدید هرمزگان را لرزاند


لاپید: ما در ایران، لبنان، غزه و کرانه باختری شکست خورده‌ایم


۲۵ شهید و زخمی در حملات هوایی اسرائیل به جنوب لبنان


رئیس جمهور لبنان: اقدام نظامی امنیت شهرک نشینان اسراییلی را تامین نمی‌کند


ادعای آمریکا: نفتکش متخلف را در دریای عمان از کار انداختیم


واکنش معاون وزیر خارجه به تحریم‌های اروپا؛ راهبرد ایران در تنگه هرمز ادامه دارد


نتانیاهو به توقف تبادل آتش با ایران اذعان کرد


بقائی: فتنه‌انگیزان سرانجام قربانی آشوبی می‌شوند که خود ساخته‌اند


شرارت‌های رژیم صهیونی و آمریکا در منطقه عکس‌العمل جبهه متحد مقاومت را در پی خواهد داشت


قالیباف: نقض آتش‌بس و محاصره دریایی، علت تنش‌های اخیر بود