آمریکا روسیه را به اعمال تحریم‌های بیشتر تهدید کرد

جمعه 23 شهريور 1397
01:22
آمریکا روسیه را به اعمال تحریم‌های بیشتر تهدید کرد وزیر انرژی آمریکا با همتای روس خود در مسکو دیدار و مسکو را تهدید به وضع تحریم های جدید در عرصه انرژی کرد.

العالم-آمریکا

آلکساندر نوواک و ریک پری وزیران انرژی روسیه و آمریکا روز پنجشنبه در خصوص مسائل مربوط به بازارهای نفت و گاز، موضوعات دوجانبه و مساله تحریم های آمریکا گفت وگو کردند.

وزیر انرژی آمریکا پس از این دیدار در جمع خبرنگاران گفت که آمریکا قصد اعمال تحریم های بیشتر علیه طرح های انرژی روسیه و نیز طرح خط لوله گاز جریان شمالی-2 دارد.

ریک پری تصریح کرد که در صورت اجرای طرح خط لوله گاز جریان شمالی-2 از سوی روسیه، آمریکا تحریم های بیشتر (علیه روسیه و این طرح) وضع می کند.

خط لوله جریان شمالی 2 برای انتقال سالانه 55 میلیارد متر مکعب گاز روسیه از طریق دریای بالتیک به آلمان برنامه ریزی شده است و بخشی از برنامه شرکت گازپروم برای برون رفت روسیه از مسیر کنونی اوکراین برای گاز رسانی به اروپا است.

فاز نخست این خط لوله به آلمان که یک هزار و 222 کیلومتر است، سال 2011 به بهره برداری رسید و سالانه بیش از 20 میلیارد متر مکعب گاز روسیه را به این کشور اروپایی منتقل می کند.

الکساندر نوواک وزیر انرژی روسیه نیز در دیدار با وزیر انرژی آمریکا از امکان اعمال تحریم ها علیه طرح خط لوله گاز جریان شمالی 2 ابراز نگرانی کرد.

نوواک افزود: از مواضع و اظهارات مقامهای آمریکایی در مورد امکان وضع تحریم ها علیه طرح خط لوله گاز جریان شمالی 2 که طرحی کاملا قابل رقابت است و مصرف کنندگان گاز اروپایی به اجرای آن علاقه مند هستند، نگرانیم.

وی ادامه داد: ما شاهدیم که مصرف گاز در اروپا در حال افزایش است و در همین حال تولید گاز کشورهای اروپایی رو به کاهش گذاشته است.

نوواک گفت: گازی که از طریق خطوط لوله منتقل می شود مطمئن ترین و قابل دسترس ترین راه تامین منابع انرژی است و در شرایط اوج استفاده از سوخت در فصل سرما که در اروپا غالبا اتفاق می افتد، اهمیت می یابد.

وی ادامه داد: توسعه زیر ساخت ها در این عرصه در وحله اول برای دفاع از مصرف کنندگان انجام می گیرد.

نوواک گفت که روسیه به قابلیت رقابت گاز صادراتی خود به اروپا و طرح خط لوله جریان شمالی 2 اطمینان دارد و قصد ندارد مانع ارسال گاز مایع آمریکا به بازارهای اروپایی شود.

وزیر انرژی روسیه همچنین گفت که کشورش خواهان ایجاد صندوق مشترک سرمایه گذاری در عرصه انرژی با آمریکا است.

نوواک همچنین از توافق با طرف آمریکایی برای ادامه مذاکرات و تماس های دو کشور در عرصه انرژی خبر داد.

0% ...

آخرین اخبار

شهر صرفند لبنان‌‍، کربلای زمان + فیلم


گفتگوی تلفنی وزرای خارجه ایران و عربستان در باره خاتمه جنگ تحمیلی علیه ایران


فروپاشی اعتماد به اسرائیل؛نتانیاهو چهره واقعی خود را در ابوظبی آشکار کرد!


ادعای ترامپ: ایالات متحده به توافق با ایران «بسیار نزدیک‌تر» می‌شود


محکومیت شدید جنایات رژیم صهیونیستی علیه لبنان


پزشکیان: اتلاف منابع در انرژی و آب باید متوقف شود


نیروهای مسلح: تا پای جان از ایران دفاع می‌کنیم


گسترش همکاری تسلیحاتی برلین-تل‌آویو با محور تسلیحات دریایی


تماس‌های تلفنی عراقچی با همتایان مصری و قطری


اصابت حمله پهپادی حزب‌الله به 2 سامانه پدافندی رژیم صهیونیستی