آمریکا یک شرکت را به اتهام ارتباط با شرکت هواپیمایی «ماهان» تحریم کرد

جمعه 23 شهريور 1397
19:24
آمریکا یک شرکت را به اتهام ارتباط با شرکت هواپیمایی «ماهان» تحریم کرد وزارت خزانه‌داری آمریکا روز جمعه اعلام کرد نام یک شرکت مستقر در تایلند را به اتهام ارتباط با شرکت هواپیمایی ماهان به فهرست تحریم‌های خود اضافه کرده است.

العالم- آمریکا

وزارت خزانه‌داری آمریکا روز جمعه اعلام کرد نام یک شرکت مستقر در تایلند را به اتهام ارتباط با شرکت هواپیمایی ماهان به فهرست تحریم‌های «دفتر کنترل دارایی‌های خارجی» این وزارتخانه اضافه کرده است. 

در بیانیه‌ای که روی وب‌سایت خزانه‌داری آمریکا قرار گرفته شرکت «MY AVIATION COMPANY » به فهرست تحریم‌های ثانویه آمریکا اضافه شده است.

دولت آمریکا سال ۲۰۱۱ با متهم کردن شرکت هواپیمایی ماهان‌ایر به ارائه خدمات به نیروی قدس سپاه پاسداران این شرکت را در فهرست تحریمی آمریکا قرار داد و از آن پس، شرکت‌های مرتبط با آن را به فهرست تحریم‌ها اضافه کرده است. 

خزانه‌داری آمریکا تیرماه سال جاری یک شرکت خدمات مسافرتی مستقر در مالزی را به دلیل ارائه خدمات به شرکت هواپیمایی ماهان به فهرست تحریم‌ها اضافه کرده بود. 

فارس

0% ...

آخرین اخبار

زیاده‌خواهی آمریکا؛ عامل شکست مجدد کنفرانس «NPT»


انفجار در معدن زغال‌سنگ چین با ۸۲ کشته + فیلم


واکنش متفاوت آمریکا و چین به حمله اوکراین به غیرنظامیان در روسیه


باراک: بعد از ۲ سال و نیم جنگ حماس، حزب‌الله و ایران شکست نخورده‌اند


اذعان تل‌آویو به عملیات موفق حزب‌الله و زخمی شدن ۱۲ صهیونیست


افشاگری‌های تکان‌دهنده؛ تجاوز نظامیان صهیونیست به فعالان بین‌المللی


سناریوهای جدید نیروهای مسلح ایران برای هرگونه حماقت احتمالی دشمن


ایران اتهامات آمریکا در مورد حمله پهپادی به نیروگاه امارات را رد کرد


تشدید حملات رژیم صهیونیستی به جنوب لبنان؛ پاسخ کوبنده مقاومت با ده‌ها عملیات


اولیانوف: دیدگاه تهران در مورد مذاکرات به واقعیت نزدیک‌تر است