عناصر «بوکوحرام» 8 نفر را در نیجریه به قتل رساندند

شنبه 24 شهريور 1397
18:47
عناصر «بوکوحرام» 8 نفر را در نیجریه به قتل رساندند عناصر گروه تروریستی «بوکوحرام» در تازه‌ترین حمله خود به دو روستا در شمال شرقی، 8 نفر را کشتند.

العالم-افریقا

سخنگوی یک گروه شبه‌نظامی محلی از کشته شدن هشت نفر در حمله عناصر بوکوحرام به دو روستای «مودو اجیری» و «بولاما کاییری» در شمال شرقی نیجریه خبر داد.

«بونو بکار مصطفی» گفت که پس از حمله عناصر بوکوحرام به دو روستای مذکور، ساکنان این روستاها به مقابله با مهاجمان برخاستند که در نتیجه آن درگیری رخ داد.

بنابر گزارش خبرگزاری فرانسه، در این درگیری هشت نفر کشته و چهار نفر نیز زخمی شدند.

به گفته سخنگوی شبه‌نظامیان محلی، عناصر بوکوحرام به سمت روستاییان تیراندازی می‌کردند و آنها نیز با سلاح سرد قصد مقابله با این عناصر بوکوحرام را داشتند.

فارس

0% ...

آخرین اخبار

حماس حمایت بی‌وقفه ایران از ملت فلسطین را ستود


ادعای گروسی درباره سرنوشت مواد هسته‌ای با غنای بالا در ایران


تیم ملی فوتبال غنا با ثبت یک تساوی مقابل انگلیس به مرحلۀ بعدی جام‌جهانی صعود کرد‌.


سنای آمریکا در اقدامی کم‌سابقه به محدودیت اختیارات جنگی ترامپ علیه ایران رای داد


خبرگزاری رسمی عمان: کشتی هایی که قصد عبور از تنگه هرمز را دارند باید با سازمان بین المللی دریانوردی هماهنگ شوند.


ترامپ مدعی شد: دیروز ۱۹ میلیون بشکه نفت از تنگه هرمز عبور کرد که بیشترین میزان عبور نفت از این تنگه در تاریخ آن است.


خبرگزاری رسمی عمان: کشتی هایی که قصد عبور از تنگه هرمز را دارند باید با سازمان بین المللی دریانوردی هماهنگ شوند.


دبیر کل حزب الله: اسرائیل در میدان نبرد هرگز نمی‌تواند اهدافش را محقق کند


موضوع موشکی در توافقات اخیر وجود نداشته است


رایزنی ونس و عون در مورد ترتیبات آتش‌بس بین آمریکا، لبنان و ایران