330میلیارد ریال تجهیزات ورزشی در مدارس کشور توزیع شد

يکشنبه 25 شهريور 1397
10:53
330میلیارد ریال تجهیزات ورزشی در مدارس کشور توزیع شد معاون تربیت بدنی و سلامت وزیر آموزش و پرورش گفت: 330 میلیارد ریال تجهیزات و امکانات ورزشی در آستانه سال تحصیلی جدید به مدارس کشور تحویل شد.

العالم - ایران 

مهرزاد حمیدی روز یکشنبه در مراسم تحویل وسایل و تجهیزات ورزشی و بهداشتی به مدارس استان قزوین افزود: این اقدام بر اساس تاکید مقام معظم رهبری و دولت نسبت به اجرایی کردن سند تحول بنیادین انجام شده است.
وی اضافه کرد: این سند در صورت اجرا شدن، تحول واقعی در نظام تعلیم و تربیت ایجاد خواهد کرد.
حمیدی ادامه داد: عصاره سند تحول در مدرسه محوری، دانش آموز مداری و اخلاق گرایی است که این مهم مورد توجه معاونت تربیت بدنی و سلامت وزارت آموزش و پرورش قرار دارد.
معاون وزیر خاطرنشان کرد:با شعار به مدرسه باز می گردیم، تمام فعالیت ها در مدرسه متمرکز شده است چرا که این مدرسه است که ماوای دانش آموز و تکاپوهای او است.
وی ادامه داد:از 27صدم ارزش افزوده200میلیارد تومان اعتبار عمرانی جاری گرفته ایم و طرح های نیمه تمام نیز از سال گذشته شروع شده که در حال انجام است.
حمیدی با تاکید بر آموزش های همگانی برای افزایش نشاط اجتماعی گفت:پایین آمدن شاخص های آمادگی جسمانی دانش آموزان امنیت کشور را به خطر می اندازد و ورزش همگانی باید در اولویت قرار گرفته و به ورزش پایه توجه شود.
سایل و تجهیزات ورزشی و بهداشتی با حضور معاون تربیت بدنی و سلامت وزیر آموزش و پرورش در قالب30خودرو با اعتباری بیش از 10میلیارد ریال به مدارس مناطق کم برخوردار استان قزوین ارسال شد.

0% ...

آخرین اخبار

ورود پیکر مطهر شهید امیر سرتیپ دوم خلبان کاظمی به کشور تا ساعاتی دیگر


گزارش العالم از تشدید ماشین سرکوب رژیم صهیونیستی در کرانه باختری فلسطین+ فیلم


هفت نامزد دبیرکلی سازمان ملل؛ آغاز رایزنی‌ها در شورای امنیت برای تعیین جانشین گوترش


افزایش خودکشی نظامیان صهیونیست؛ دو تن دیگر خود را کشتند


انصارالله حملات آمریکا و عربستان به عراق را محکوم کرد


الحشد الشعبی: شماری از مقر این سازمان هدف حملات تروریستی آمریکا و عربستان قرار گرفت


یمن از سرنگونی یک پهپاد شناسایی عربستان در شمال صنعا خبر داد


احراز شهادت یکی از قهرمانان سوخو ۲۴ ارتش


حمله به پایگاه آمریکا در اردن با موشک بالستیک


سه نفتکش متخلف مورد اصابت قرار گرفته و متوقف شدند