انگلیس: با خطر جنگی بزرگ در سوریه مواجهیم

چهارشنبه 28 شهريور 1397
00:34
انگلیس: با خطر جنگی بزرگ در سوریه مواجهیم نماینده انگلیس در سازمان ملل، ساقط شدن هواپیمای روسی را نشانگر بالا رفتن خطر به راه افتادن جنگی بین کشورهای مختلف در سوریه می داند که مقصر آن، ایران و حزب‌الله هستند!

العالم - اروپا

«کارن پیرس» نماینده انگلیس در سازمان ملل، امشب در نشست شورای امنیت، ساقط شدن یک هواپیمای نظامی روسیه در نزدیکی سواحل سوریه را به اقدامات ایران و حزب‌الله در راستای حمایت از دولت قانونی دمشق در برابر تروریست‌ها ارتباط داد.

دیشب یک هواپیمای گشتی «ایلوشین 20» متعلق به نیروی هوایی روسیه، در حین گشتزنی بر فراز دریای مدیترانه، از صفحه رادار محو شد. غربی‌ها می‌گویند که این هواپیما با آتش ضدهوایی ارتش سوریه ساقط شده است. این اتفاق در هنگام حمله جنگنده‌های رژیم صهیونیستی به خاک سوریه و همزمان با پاسخ سنگین آتشبارهای ارتش سوریه به جنگنده‌های ناقض حریم هوایی این کشور رخ داده است.

وزارت دفاع روسیه امروز گفت که این کار «در نتیجه اقدامات غیرمسئولانه نیروهای اسرائیل» رخ داده و چون روس‌ها تنها یک دقیقه پیش از حمله به ارتش سوریه، از تصمیم صهیونیست‌ها مطلع شده‌اند، وقت کافی برای دور ماندن از میدان درگیری نداشته‌اند.

نماینده انگلیس در سازمان، در نشست امشب شورای امنیت که در خصوص ادلب بود، بررسی ماجرای دیشب را اینگونه آغاز کرد: «مسئله‌ای که از شرایط فعلی سوریه وحشتناک‌تر است، دورنمای به راه افتادن جنگی میان کشورهاست؛ استفاده از خاک سوریه برای حمله موشکی به اسرائیل، مشروع نیست و این باعث می‌شود مردم سوریه که این روزها از سوی دولت خودشان مورد تهاجم هستند، در معرض خطر قربانی شدن در یک مناقشه وسیع‌تر قرار بگیرند».

این دیپلمات ارشد انگلیسی در ادامه هشدارهای خود گفت: «خطر ناشی از اشتباه محاسباتی و سوء تفاهم که به ساقط شدن هواپیمای روسیه انجامید، نمونه کوچک‌شده ریسک وحشت‌آفرین یک سوء‌تفاهم بزرگ تر است؛ باز هم هشدار می‌دهم که خطر اشتباه محاسباتی، به شدت بالا رفته است».

نماینده انگلیس در انتها، ماجرا را به محور مقاومت و کشوری که بر خلاف غربی‌ها، به دعوت رسمی دولت سوریه با تروریست‌ها می‌جنگد گره زد و مدعی شد: «این هواپیما توسط نیروی هوایی سوریه ساقط شد و تقریباً می‌توان گفت که علت این مسئله، اقدامات ایران و حزب‌الله در سوریه بود».

کارن پیرس به ایران هشدار داد و گفت: «این ماجرا باید هشداری بسیار جدی باشد برای مقامات سوریه و همچنین ایرانی‌ها و روس‌ها در خصوص دورنمای ماجراهایی وحشتناک‌تر در سوریه».

0% ...

آخرین اخبار

سنای آمریکا در اقدامی کم‌سابقه به محدودیت اختیارات جنگی ترامپ علیه ایران رای داد


خبرگزاری رسمی عمان: کشتی هایی که قصد عبور از تنگه هرمز را دارند باید با سازمان بین المللی دریانوردی هماهنگ شوند.


ترامپ مدعی شد: دیروز ۱۹ میلیون بشکه نفت از تنگه هرمز عبور کرد که بیشترین میزان عبور نفت از این تنگه در تاریخ آن است.


خبرگزاری رسمی عمان: کشتی هایی که قصد عبور از تنگه هرمز را دارند باید با سازمان بین المللی دریانوردی هماهنگ شوند.


دبیر کل حزب الله: اسرائیل در میدان نبرد هرگز نمی‌تواند اهدافش را محقق کند


موضوع موشکی در توافقات اخیر وجود نداشته است


رایزنی ونس و عون در مورد ترتیبات آتش‌بس بین آمریکا، لبنان و ایران


اسلام آباد با حضور رهبران و مقامات پاکستانی از پزشکیان استقبال کرد + فیلم


عزاداری شب تاسوعا در جوار قتلگاه رهبر شهید انقلاب


قدردانی لبنانی‌ها از وفاداری ایران + فیلم