گفتگوی تلفنی پوتین با روحانی به دنبال حادثه تروریستی اهواز/ تأکید مسکو بر همکاری با تهران در مبارزه با تروریسم

شنبه 31 شهريور 1397
13:52
گفتگوی تلفنی پوتین با روحانی به دنبال حادثه تروریستی اهواز/ تأکید مسکو بر همکاری با تهران در مبارزه با تروریسم ولادیمیر پوتین در گفتگو با حسن روحانی بر آمادگی مسکو برای با همکاری با تهران در زمینه مبارزه با تروریسم تأکید کرد.

العالم ـ ایران ـ سیاسی

رئیس جمهوری روسیه در گفتگو با رئیس جمهوری کشورمان بر آمادگی مسکو برای با همکاری با تهران در زمینه مبارزه با تروریسم تأکید کرد.

طبق گزارش روسیاالیوم، ولادیمیر پوتین در پی حمله تروریستی به اهواز، با حسن روحانی گفتگو کرد.

در حمله تروریستی پیش از ظهر امروز (شنبه) به رژه نظامی در شهر اهواز، چهار عنصر تروریست گروهک موسوم به «الاهوازیه» دست داشته که سه تن از آن‌ها به دست نیروهای امنیتی از پای در آمده و یک نفر دیگر نیز دستگیر شده است.

آخرین آمار رسمی منتشر شده از شهادت 29 نفر و مجروح شدن 57 نفر دیگر بر اثر این حمله تروریستی حکایت دارد.

دقایقی پیش دولت پاکستان نیز حمله تروریستی به رژه نظامی در شهر اهواز را به شدت محکوم کرد. در بیانیه وزارت خارجه پاکستان که در حساب کاربری رسمی دولت پاکستان در شبکه توئیتر منتشر شده آمده است که پاکستان مخالف تروریسم است و در این لحظات غم‌بار، با خانواده‌های قربانیان ابراز همدردی می‌کند.

0% ...

آخرین اخبار

مخبر: سرنوشت قمار تقابل با جمهوری اسلامی شکست همه‌جانبه است


اژه‌ای: حفظ وحدت ملی بخشی از امنیت ملی کشور است


کنایه بقایی به مقاومت ایرانیان در برابر متجاوزان در طول تاریخ


رسانه ملی باید منادی وحدت و انسجام ملی باشد


پزشکیان: خرمشهر امروز ایران، خلیج فارس و تنگه هرمز است


ملت بصیر ایران نقشه دشمن را خنثی خواهد کرد


پیام رییس مجلس به مناسبت سالروز آزادسازی خرمشهر


انهدام شبکه آموزش دیده عناصر تروریستی در فارس


سردار کارگر: میدان نبرد در اختیار ایران است


غزه: وقتی که دارو به رؤیایی محال تبدیل می شود +فیلم