نماینده اهواز در مجلس:

گروه الاحواز جایگاهی بین مردم خوزستان ندارد

شنبه 31 شهريور 1397
16:48
گروه الاحواز جایگاهی بین مردم خوزستان ندارد نماینده اهواز در مجلس شورای اسلامی با محکوم کردن حادثه تروریستی امروز تأکید کرد گروه تروریستی الاحواز جایگاهی بین مردم این استان ندارد.

العالم - ایران / سیاسی

جواد کاظم‌نسب الباجی به تشریح حادثه امروز پرداخت و گفت: چهار تروریست مسلح با لباس نظامی به یگان‌های رژه حمله کردند. این افراد از فاصله دور و از یک پارک به جایگاه تیراندازی کردند که با این عمل آنان، تعدادی از هموطنان ما در میان نیروهای نظامی و انتظامی و همچنین مردم عادی به شهادت رسیدند و عده کثیری هم مجروح شدند.

به گفته او، سه نفر از تروریست‌ها کشته شده‌اند و یک نفر نیز دستگیر شده است. 

کاظم‌نسب همچنین درباره آمار شهدا و مجروحان اعلام کرد: بر اساس اخباری که نیروهای امنیتی استان به من گزارش دادند، تا کنون بیش از 20 نفر به شهادت رسیده اند و آمار مجروحان نیز بیش از 50 نفر است. 

او با محکوم کردن این حادثه تروریستی اظهار کرد: گروه تروریستی الاحواز جایگاهی بین مردم خوزستان ندارند. مردم غیور و عرب اهواز همیشه در کنار انقلاب بوده‌اند. در جنگ تحمیلی مردم عرب خوزستان 16 هزار شهید تقدیم انقلاب کردند. همچنین مردم اهواز در تقدیم شهدای دفاع از حرم اهل بیت پیش قدم بودند و بیشترین شهید را داده‌اند. 

نماینده اهواز در مجلس شورای اسلامی تأکید کرد: مردم اهواز همیشه و در همه حال در کنار نیروهای امنیتی، نظامی، سیاسی و در کنار رهبر معظم انقلاب بوده‌اند و خواهند بود، بنابراین این حرکات را تأیید نمی‌کنند و این اقدام تروریستی محکوم است.

ایرنا

0% ...

آخرین اخبار

آشفتگی رژیم اسرائیل پس از اعلام آتش بس در لبنان


انصارالله یمن: پیروزی لبنان و تحمیل آتش بس، ثمره وحدت جبهه‌ها است


استقبال ایران از آتش‌بس در لبنان


پزشکیان: ایران به دنبال صلح، ثبات و روابط برادرانه در منطقه است


قالیباف: آتش‌بس در لبنان نتیجه ایستادگی حزب‌الله و اتحاد محور مقاومت بود


تداوم حماسه تجمعات شبانه مردمی در ایران


احترام به حقوق و منافع ایران راه تحقق ثبات در تنگه هرمز


اعلام آتش بس در لبنان؛ نتیجه تلاش های سیاسی ایران و تهدیدهای معتبر جبهه مقاومت


مدیریت منسجم در کیش؛ تداوم آرامش و خدمات‌رسانی در روزهای جنگ


سخنگوی وزارت خارجه چین: در صورت بهانه جویی آمریکایی‌ها چین آماده مقابله است