خشم مهد انقلاب تونس از جنبش النهضه

پنج‌شنبه 13 مهر 1391
18:44
خشم مهد انقلاب تونس از جنبش النهضه العالم، تونس - مردم ساکن استان "سيدي بوزيد" مهد انقلاب تونس، در چند روز آينده اعتراض هاي جديدي عليه جنبش النهضه حاكم بر کشور برگزار مي کنند.

به گزارش روز چهارشنبه خبرنگار العالم، مردم استان سیدی بوزید که طرفدار جنبش النهضه حاکم بر کشور نبوده و نیستند، اقدامات این حزب را انتقامجويي از خود می دانند و از رفتار النهضه به خشم آمده اند.

مردم اين استان قصد دارند در چند روز آينده اعتراض هایی را در دستور كار قرار دهند و در همين راستا تهديد به اعتصاب عمومي كرده اند.

اعتصاب ها و اعتراض های مردمي در تونس زماني شدت گرفت كه دولت به ریاست جنبش النهضه در تحقق وعده هاي انتخاباتي خود شكست خورد درحالی كه در 23 ماه جاري ميلادي، دوره انتقالي در اين كشور به پايان مي رسد.

دولت تونس در ابتداي به قدرت رسيدن طرح هاي بزرگي ارائه داد، اما اجراي آن هنوز آغاز نشده  و اين مساله ناخرسندي طبقه فقیر جامعه را كه در انتظار راه حل هاي فوري بودند، باعث شد.

در حال حاضر برخي طرف هاي مستقل و سازمان هاي مردم نهاد در تلاش براي آشتي دادن نماينده دولت در استان و مردم خشمگين سيدي بوزيد هستند كه چاره اي جز اعتراض نمي بينند.

"رابح الحجلاوي" فعال رسانه اي تونسي در اين خصوص به شبكه العالم،گفت: راديو و تلويزيون تونس سعي مي كند نقش ميانجي ميان دولت های محلي و دولت مركزي از يك سو و ميان دولت و مردم و سازمان هاي هاي مردم نهاد از سوي ديگر باشد.

اين در حالي است كه تنش امنيتي، همچنان در استان سيدي بوزيد حاكم است و تحليل گران بهترين راه براي پشت سر گذاشتن اين بحران را گشايش گفت و گو ميان دو طرف مي دانند.

04-11:05





 




در همین رابطه بخوانید

0% ...

آخرین اخبار

نماینده ایران در سازمان ملل: به دفاع و حفاظت از تمامیت و حاکمیت ارضی خود ادامه خواهیم داد


دیدار نخست وزیر عراق با رئیس مجلس شورای اسلامی


نیویورک تایمز: 10سرباز مجروح به بیمارستان نظامی در آلمان منتقل شدند


پایگاه علی السالم کویت هدف قرار گرفت


وزیر امور خارجه وارد قرقیزستان شد


واکنش کاربران به انتشار تصویر لامین یامال روی پهپاد ایرانی


محله الزیتون غزه در آتش می‌سوزد... و آوارگان فلسطینی، مرگ و اشغالگری را به چالش می‌کشند


سرلشکر محسن رضایی: پاسخ ایران به حملات زیرساختی شدید خواهد بود


تأکید تهران و بغداد بر همکاری‌های راهبردی، اقتصادی و امنیتی


قالیباف: خودشان را با نفت ۳ رقمی تنبیه کردند!