ترامپ: شرکت‌ها باید انتخاب کنند با ایران باشند یا آمریکا

پنج‌شنبه 5 مهر 1397
01:49
ترامپ: شرکت‌ها باید انتخاب کنند با ایران باشند یا آمریکا رئیس‌جمهور آمریکا گفت: شرکت‌ها بایستی میان تجارت با آمریکا یا تجارت با ایران یکی را انتخاب کنند.

العالم-آمریکا

دونالد ترامپ رئیس‌جمهور آمریکا در کنفرانس خبری در مقر سازمان ملل متحد گفت شرکت‌ها بایستی انتخاب کنند با ایران باشند یا آمریکا.

او در این کنفرانس خبری در خصوص راهبردش در قبال ایران گفت: «اهمیتی ندارد سران دنیا درباره ایران چه فکر می‌کنند. ایرانی‌ها نزد من خواهند آمد و توافق خواهند کرد. فکر می‌کنم اینطور می‌شود. شاید هم اینطور نشود.»

ترامپ در ادامه گفت: «ایران مجبور است [به میز مذاکره] برگردد و آنها مجبورند صحبت کنند. من این کار را از موضع قدرت یا ضعف انجام نمی‌دهم. فقط می‌گویم آنها در یک مقطع زمانی، مجبورند به میز مذاکره برگردند.»

او مدعی شد بعد از خروج آمریکا از برجام، مشکلات در ایران شدت گرفته است. ترامپ گفت: «تورم در آنجا بالا است. در خیابان‌ها شورش اتفاق می‌افتد. نمی‌توانند نان بخرند. پولشان بی‌ارزش شده. مجبورند مذاکره کنند.»

ترامپ در این کنفرانس خبری به سوالی درباره واکنش‌ها به خنده سران کشورها در سخنرانی او در مجمع عمومی سازمان ملل هم واکنش نشان داد. 

او گفت: «به من نمی‌خندیدند. با من می‌خندیدند. خوش می‌گذراندیم. معنی این کار، خندیدن به من نبود. مردم اوقات خوشی با من داشتند. این خنده را با هم انجام دادیم. آنها به کارهایی که من کرده‌ام احترام می‌گذارند.»

 

0% ...

آخرین اخبار

چین آمریکا را عامل اصلی بن‌بست کنونی مذاکرات هسته‌ای دانست


بلژیک خواستار تعلیق همکاری اتحادیه اروپا با تل آویو شد


تصویب طرح تثبیت حاکمیت ایران در تنگه هرمز در کمیسیون امنیت ملی


یورش صهیونیست‌ها به مناطقی در جنوب سوریه


ترامپ دمدمی‌مزاج با ملتی دارای قدرت تا‌ب‌آوری مواجه است


دیدار جانشین فرمانده نیروی دریایی ارتش با عراقچی


سه کشور اروپایی خواستار اقدامات تجاری علیه تل‌آویو شدند


نفتکش ایرانی با حمایت عملیاتی ارتش وارد آب‌های سرزمینی شد


چین خواستار پایبندی به آتش‌بس در خاورمیانه شد


جنگ ایران؛ فاجعه‌ای ژئوپلیتیک که هرگز نباید رخ می‌داد