واكنش کاردار ایران در لبنان به ادعای موشکی نتانیاهو

سه شنبه 10 مهر 1397
14:54
واكنش کاردار ایران در لبنان به ادعای موشکی نتانیاهو کاردار ایران به یک روزنامه لبنانی گفت شکی در برخورداری لبنان از موشک وجود ندارد اما حزب‌الله عاقل‌تر از آن است که طبق ادعای رژیم صهیونیستی موشک‌های خود را نزدیک فرودگاه بیروت پنهان کند.

العالم- ایران/ سیاسی 

«بنیامین نتانیاهو» نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی در سخنرانی هفته گذشته خود در مجمع عمومی سازمان ملل چند تصویر از مکان‌های مختلف در لبنان نشان داد و مدعی شد مقاومت لبنان در نزدیک فرودگاه بین‌المللی بیروت تأسیسات موشکی دارد.

در همین راستا «احمد حسینی» کاردار ایران در لبنان  به روزنامه‌«الاخبار» گفت: حتما موشک‌هایی در لبنان وجود دارد اما حزب‌الله عاقل‌تر از آن است که این موشک‌ها را نزدیک فرودگاه بیروت و در تماس با غیرنظامی‌ها قرار دهد.

حسینی در ادامه برخی صحبت‌ها مبنی بر ترس از تجاوز جدید اسرائیل به لبنان را مردود دانست و گفت: ترس، کلمه درستی نیست اما باید حساب همه چیز را کرد. این دشمن به دروغ عادت کرده و باید نادرست بودن ادعاها و تحریک‌ها آشکار شود.

«علی عامر» سفیر عراق در لبنان نیز ادعاهای نتانیاهو را مردود دانست و گفت اینها همه نشان از دشمنی مطلق اسرائیل در قبال عرب‌ها دارد. لبنان یکی از کشورهایی است که در مقابل دشمن اسرائیلی ایستاده و به همین دلیل ضروری است از حمایت عربی برخوردار باشد.

«جبران باسیل» وزیر خارجه لبنان این اظهارات نتانیاهو را تکذیب و از سفرای 70 کشور دعوت کرد از مکان‌هایی که نتانیاهو مدعی شده در آنها موشک وجود دارد بازدید کنند تا دروغ بودن ادعاهای نتانیاهو روشن شود. از جمله مکان‌هایی که مورد بازدید این سفرا قرار گرفت باشگاه ورزشی «العهد» بود.

باسیل در کنفرانس خبری مقابل سفرای دهها کشور اعلام کرد : از سه مکانی که دشمن اسرائیلی ادعا می‌کرد در آن موشک وجود دارد از جمله باشگاه العهد که به روی همه باز است، بازدید کردیم ؛ هر کسی خود می‌تواند تشخیص دهد آیا در این اماکن جایی برای موشک ساختن وجود دارد یا خیر.

0% ...

آخرین اخبار

تاکید رئیس دیوان عالی پاکستان بر توسعه روابط دوستانه و همکاری‌های قضایی با ایران


تداوم اقدامات خصمانه آمریکا علیه گروه‌های مقاومت؛ تحریم ۹ فرد در لبنان


اطلاعات سپاه: غلط بودن فرضیات کاخ سفید درباره ایران اثبات شد


همه کلاس‌های دانشجویان تحصیلات تکمیلی حضوری شد


رایزنی وزرای امور خارجه ایران و اتریش


واکنش پکن به اعمال تحریم‌های اروپا علیه شرکت‌های چینی


تجاوز آمریکا به ایران و پیامد آن برای هند/ توقف اعزام کشتی‌های جدید به خلیج فارس


آلمان به دنبال پایان جنگ علیه ایران/ محوریت دیپلماسی عربی پس از شکست استراتژی واشنگتن


عبور ۳۱ فروند کشتی با هماهنگی نیروی دریایی سپاه از تنگه هرمز


امروز در کنگره آمریکا/ رای‌گیری برای الزام ترامپ به خروج از جنگ علیه ایران