تظاهرات يمني ها عليه چپاول 70ميلياردي صالح

پنج‌شنبه 20 مهر 1391
07:25
تظاهرات يمني ها عليه چپاول 70ميلياردي صالح العالم- مردم يمن بازپس گيري اموال چپاول شده توسط رژيم علي عبدالله صالح و همدستانش در دوره حاكميت بر اين كشور كه بالغ بر 70 ميليارد دلار است، را خواستار شدند.

به گزارش خبرنگار شبكه العالم از صنعا، مردم یمن خواسته های خودرا در تظاهر ات گسترده روز چهارشنبه اعلام کردند.

تظاهرکنندگان با حمل پلاكارد و سردادن شعار ، بازپس گيري اموال چپاول شده از بيت المال را يكي از اهداف انقلاب خود اعلام کرده و بر ضرورت آن تاكيد كردند. 
"عبدالله دوبله" نويسنده و تحليل گر سياسي يمني در اين خصوص به شبكه العالم گفت: دولت و در راس آن عبدربه منصور هادي، رئيس جمهور، مسئول اول و آخر بازپس گيري اموال چپاول شده از بيت المال است.

وی با تاکید بر مسئولت وزير دادگستري و دادستان كل دراین ارتباط ، خاطرنشان کرد: اين نهادهاي سه گانه به طور رسمي و قانوني موظف به بازپس گيري اموال چپاول شده مردم هستند. 
اخيرا تشكلي تحت عنوان " انجمن ملي بازپس گيري اموال چپاول شده " در يمن اعلام موجوديت كرد  در حالی که با توجه به سازوكار سازشي كه صالح بر اساس آن از قدرت كناره گيري كرد، رسیدگی به خواسته های مردم در این زمینه غيرممكن به نظر مي رسد، به ويژه كه در اين مجال قانون مصونيت حقوقي نيز از صالح حمايت مي كند.
"محمد الشامي" هماهنك كننده كل ائتلاف مدني دفاع از حقوق به شبكه العالم گفت: به نظر نمي رسد كه بازپس گيري اموال چپاول شده امكان پذير باشد زيرا اين كار نيازمند وضع قوانين و برگزاري دادگاه هاي عادلانه در كشور است كه چنين زمينه اي در حال حاضر در يمن برقرار نيست.

دوبله افزود : وجود قوانيني نظير قانون مصونيت حقوقي و همچنين سازوكارهاي سازش محور در كناره گيري صالح، امكان و زمينه پيگرد وي را از بين مي برد. 
در اين ميان و در حالي كه چپاول بيت المال همچنان تحت عناوين مختلفي همچون حساب هاي بانكي و سرمايه گذاري كالا و شركت هاي خارجي ادامه دارد، وضع معيشتي مردم روز به روز رو به وخامت مي رود و سازمان هاي بين المللي هشدار داده اند كه نيمي از جمعيت اين كشور فاقد امنيت غذايي هستند. 
tt-10-20:4426


در همین رابطه بخوانید

0% ...

آخرین اخبار

بررسی حوادث تنگه هرمز بر مبنای ظاهر رویداد‌ها نباشد


طنین پیام دختربچه فلسطینی در قلب مادرید


یمنی‌ها یک نفتکش عربستان را هدف قرار دادند


گفت‌وگوی تلفنی وزرای امور خارجه جمهوری اسلامی ایران و اوکراین


رایزنی وزرای خارجه قطر و اردن درباره ثبات و امنیت منطقه


انصارالله: آماده گسترش دامنه رویارویی هستیم


فرمانده هوافضای سپاه: سوخت پیشران قدرت موشکی، فریاد بلند آحاد ملت غیور و ولایت‌مدار ایران است


آزادی ۶۰ اسیر فلسطینی دربند رژیم صهیونیستی


حمایت یمن از عراق در برابر تهدیدهای عربستان سعودی


هر شرکت و کشوری که از محل دارایی های ایران مبلغی دریافت کند اجازه عبور از تنگه را نخواهد داشت


پربیننده ترین خبرها

پنتاگون در تازه ترین آمار خود مدعی شد از زمان آغاز جنگ با ایران در 28 فوریه، 18 سرباز آمریکایی کشته و 624 نفر دیگر زخمی شده‌اند.


منابع خبری آمریکا از تیراندازی در مرکز شهر سیاتل ایالت واشنگتن و زخمی شدن چند نفر بر اساس گزارش‌های اولیه خبر دادند.


سناتور دموکرات: مقام‌های دولت ترامپ درباره جنگ علیه ایران سرگردان هستند


اعتراف پنتاگون به تلفات نظامیان خود؛ ۱۸ نظامی کشته و ۶۲۴ نفر دیگر زخمی شده‌اند


بقائی:آمریکا بستر مناسب برای گفت‌وگو را از بین برد/تبادل پیام از طریق میانجی‌ها ادامه دارد


واکنش معاون وزیر خارجه به فاسد خواندن دیوان بین المللی کیفری از سوی آمریکا


کارشناس علوم سیاسی: آمریکا از فرسایش توان نظامی خود و قدرت پاسخ ایران هراس دارد + ویدئو


حملات توپخانه ای جدید رژیم صهیونیستی به جنوب لبنان


مقام آگاه: با ۶ کشتی عبوری از مسیر ناایمن در تنگه هرمز برخورد شد


عربستان با محاصره یمن، جان ۱۲۰ هزار بیمار سرطانی را به خطر انداخته است+فیلم


یورش نظامیان صهیونیست به قدس و کرانه باختری+ فیلم