اعلام وضعیت اضطراری در فلوریدا از سوی ترامپ

پنج‌شنبه 19 مهر 1397
09:26
اعلام وضعیت اضطراری در فلوریدا از سوی ترامپ تندباد «مایکل» در برخی ایالت‌های آمریکا باعث وقوع سیل، وزش بادهای شدید و ترک مناطق مسکونی از سوی نیم میلیون آمریکایی شد.

العالم- آمریکا 

وقوع تندباد سنگین «مایکل» در آمریکا در چهارشنبه، موجب  بروز خسارت‌های سنگین، ریزش برخی ساختمان‌ها، وقوع سیل، قطع درختان و آب گرفتگی معابر در تعدادی از ایالت‌های این کشور شده است.

  به نوشته وبگاه شبکه «سی. ان. ان» این طوفان که موجب بروز خسارت‌های سنگین در  ایالت فلوریدای جنوبی شده، از سال 1992  و بعد از تند باد «آندرو» بی‌سابقه بوده است.

«ریک اسکات» فرماندار ایالت فلوریدای جنوبی در گفت ‌وگو با سی. ان. ان با تشریح اوضاع  گفت: «نگران جان آن عده هستم که منطقه را ترک نکرده‌اند. »

 بر اساس این گزارش، در خیابان‌های شهر «آپالاچیکولا» در فلوریدا سیل جاری شده است. در «پاناما سیتی بیچ» نیز باد با سرعت صد مایل در ساعت در اوائل بعداظهر چهارشنبه به وقت محلی در سطح شهر وزید. یک ساختمان تازه ساز نیز به خاطر شدت باد فرو ریخت.  به دلیل این تندباد شدید وضعیت در آلابامای جنوبی و جورجیا نیز وخیم اعلام شده است.

 روزنامه «اکسپرس» نیز در این زمینه نوشت:  اهالی مناطق ساحلی فلوریدا به طور اجباری منطقه را ترک کرده‌اند. گفته می‌شود که نیم میلیون نفر تاکنون این  مناطق ساحلی را ترک کرده‌اند. این تندباد تا این لحظه منجر به مرگ 133 نفر شده است.  مرکز ملی تندبادهای آمریکا  نیز قدرت تندباد مایکل را درجه چهار اعلام کرد.  «دونالد ترامپ» رئیس جمهور آمریکا نیز در ایالت فلوریدا  وضعیت اضطراری اعلام کرده‌ است.

0% ...

آخرین اخبار

بنادر عربستان در محاصره یمن؛ تهدید صنعا به خفه‌کردن تجارت سعودی‌ها


عطر شهادت دوباره در فضای میناب پیچید +فیلم


پایگاه های آمریکا در منطقه زیر رگبار حملات پهپادی ارتش


پایگاه و مراکز مهم آمریکا در کویت هدف حملات پهپادی ارتش قرار گرفت


قیمت نفت خام برنت به ۹۲.۵۰ دلار در هر بشکه رسید


درخواست شخصیت‌های ملی و سیاسی اردن برای لغو توافق‌ نظامی با آمریکا


ده‌ها شخصیت ملی، سیاسی، فرهنگی اردن در بیانیه ای مشترک خواستار خروج نیروهای خارجی از اردن شدند.


هشدار قرارگاه خاتم‌الانبیا (ص) به آمریکا درباره حمله به مراکز هسته ای ایران


وزیر خارجه چین در پاسخ به ترامپ درباره تنگه هرمز: تنگه هرمز قبل از جنگ باز بود.


60 سازمان بین المللی: 18 میلیون نفر در یمن از ناامنی غذایی رنج می برند، از جمله 2.2 میلیون کودک زیر پنج سال.