الجزیره: ترکیه به دو هواپیمای سعودی اجازه فرود نداد

شنبه 21 مهر 1397
17:53
الجزیره: ترکیه به دو هواپیمای سعودی اجازه فرود نداد منابع خبری می‌گویند، ترکیه اجازه نداده است دو هواپیمای خصوصی سعودی در فرودگاه آتاتورک بر زمین بنشینند.

العالم - ترکیه

خبرنگار شبکه الجزیره در ترکیه امروز شنبه خبر داد که مسئولان ترکیه اجازه ندادند دو هواپیمای خصوصی سعودی، در فرودگاه آتاتورک بر زمین بنشینند.

شبکه خبری الجزیره هنوز به جزئیات این اتفاق یا دلیل آن اشاره‌ای نکرده است. 

فروگاه بین‌المللی آتاتورک که یکی از بزرگ‌ترین و مهم‌ترین فرودگاه‌های ترکیه است، یکی از دو فرودگاه استانبول است که در فاصله ۲۴ کیلومتری شهر (غرب ترکیه) واقع شده است. 

 

                                      موقعیت شهر استانبول و فرودگاه آتاتورک 

در خصوص حادثه جمال خاشقچی که دوم اکتبر پس از مراجعه به کنسولگری عربستان در استانبول ناپدید شد، رسانه‌های ترکیه از ورود یک تیم پانزده نفره با دو هواپیمای خصوصی به استانبول سپس به ساختمان کسنولگری خبر داده‌ بودند. 

روزنامه ینی‌شفق گزارش کرده بود که یک تیم از این افراد که دو ساعت پس از ورود خاشقچی به کنسولگری، از ساختمان خارج شده بود، به دبی سپس عربستان بازگشت و تیم دوم پس از رفتن به قاهره و اقامت ۲۴ ساعته، به عربستان رفته است. 

خاشقچی، فعال سیاسی و روزنامه‌نگار عربستانی که سال ۲۰۱۷ اندکی بعد از ولی‌عهد شدن محمد بن سلمان از عربستان رفت و مقیم آمریکا شد، روز سه‌شنبه دوم اکتبر پس از مراجعه به کنسولگری کشورش در استانبول ترکیه، دیگر دیده نشد که از آنجا خارج شود و عربستان از سرنوشت او اظهار بی‌اطلاعی و ادعا می‌کند او از کنسولگری خارج شده اما ترکیه می‌گوید قراین نشان می‌دهد که او به دستور مقامات سعودی کشته شده است. 

فارس

0% ...

آخرین اخبار

عراق: اجازه تجاوز از خاک خود به کشور‌های همسایه را نمی‌دهیم


طائب: همه سلایق و گروه‌های مختلف در بسیج گردهم می‌آیند


بیانیه حقوق بشری فرانسه و شرکای غربی، فرافکنی منافقانه است


تاریخ‌سازی طا‌ها نوجوان و شکستن ۴ رکورد آسیا و جهان


حماس با تمام قدرت وارد انتخابات پارلمانی فلسطین می‌شود


چندین شهید و زخمی در تجاوز مجدد رژیم صهیونیستی به غزه


کسب ۲ نشان نقره و یک برنز تیم ملی المپیاد کامپیوتر ایران


مخالفت نتانیاهو با طرح ترامپ باعث ناامیدی اهالی غزه شده است


هیچ کشتی بدون اجازه ایران امکان تردد امن از تنگه هرمز ندارد


تاکید همتی بر ضرورت ایجاد کریدور مالی مستقل بریکس