نتانیاهو: اسرائیل و کشورهای عربی بیش از هر زمان دیگر به هم نزدیک شده‌اند

دوشنبه 23 مهر 1397
21:37
نتانیاهو: اسرائیل و کشورهای عربی بیش از هر زمان دیگر به هم نزدیک شده‌اند
نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی روز دوشنبه تصریح کرد «تهدید ایران» رژیم او را به کشورهای عربی نزدیک کرده است.

العالم - فلسطین اشغالی

«بنیامین نتانیاهو»، نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی روز دوشنبه بار دیگر تصریح کرد این رژیم در حال حاضر مشغول مقابله با ایران در سوریه است. 

به نوشته روزنامه جروزالم‌پست، نتانیاهو که در پارلمان رژیم صهیونیستی صحبت می‌کرد گفت: «به خاطر تهدیدهای ایران، اسرائیل و کشورهای عربی بیش از هر زمان دیگر به هم نزدیک شده‌اند.» 

نخست‌وزیر رژیم اشغال‌گر قدس مدعی شد: ما حتی همین الان در حال نبرد با ایران در سوریه هستیم و به عقب راندن این کشور ادامه می‌دهیم.

وی در ادامه گزافه‌گویی‌های خود افزود: من هرچه بتوانم انجام می‌دهم تا جنگ بی‌موردی رخ ندهد اما اگر ما به جنگ دعوت شویم، دشمن قدرت مشت ما را احساس خواهد کرد.

نتانیاهو که رژیمش اخیرا دچار تنش‌های جدی با روسیه شده همچنین مدعی شد که ولادیمیر پوتین رئیس جمهور روسیه برای دوستی دوجانبه با اسرائیل ارزش بسیاری قائل است.

روابط روسیه و رژیم صهیونیستی پس از آنکه یک فروند هواپیمای ایلوشن روس توسط جنگنده‌های رژیم صهیونیستی در جریان تجاوز به سوریه سرنگون شد رو به تیرگی نهاد.

فارس

0% ...

آخرین اخبار

مشاور و دستیار مقام معظم رهبری: حزب الله جان فدای تمام لبنان و محور مقاومت است+فیلم


ضربات مقاومت، تل آویو را آشفته کرد| تشدید حملات رژیم صهیونیستی به لبنان برای جبران ناکامی‌های میدانی


مسکو:آمریکا نتوانست بر ایران پیروز شود و این به معنی شکست واشنگتن است


ایران اکسپو؛ ویترینی از توانمندی‌های اقتصادی و فناوری کشور + فیلم


الجزیره: آمریکا حمله رژیم صهیونیستی به حومه جنوبی بیروت را متوقف کرد


تحرکات جدید اشغالگران در جنوب سوریه


ولایتی: ایران و جبهه مقاومت تا آخر کنار مردم لبنان ایستاده‌اند


فرمانده سپاه قدس: دشمن صهیونیستی شکست سختی در لبنان خواهد خورد


ایران با تمام توان از منافع خود دفاع خواهد کرد


گفت‌وگوی عراقچی با عاصم منیر و اسحاق دار