پیشنهاد بن سلمان برای خرید باشگاه منچستریونایتد رد شد

دوشنبه 23 مهر 1397
23:09
پیشنهاد بن سلمان برای خرید باشگاه منچستریونایتد رد شد
منابع خبری انگلیس عصر دوشنبه گزارش دادند پیشنهاد «محمد بن سلمان» ولیعهد عربستان برای خرید باشگاه منچستریونایتد انگلیس رد شده است.

العالم _ اروپا

دیلی میرور از جمله رسانه‌هایی است که این خبر را انعکاس داده و نوشته است: ولیعهد عربستان قصد داشت باشگاه منچستریونایتد را با مبلغ 4 میلیارد دلار خریداری کند. بااین‌حال منابع آگاه می‌گویند مالکان آمریکایی این باشگاه تمایلی به گفت‌وگو درباره فروش سهام خود ندارند.

منچستریونایتد گران‌قیمت‌ترین باشگاه فوتبال جهان است و مالکان کنونی این باشگاه یک خانواده متمول آمریکایی به نام گلیزر هستند. پیش‌ از این شاهزاده اماراتی باشگاه منچستر سیتی را خریداری کرده بود.

دیلی میرور در همین رابطه نوشت: بن سلمان قصد دارد تا مسیر مشابهی را طی کند اما منابع مرتبط با منچستریونایتد می‌گویند، بالا گرفتن اختلافات بر سر ناپدید شدن جمال خاشقچی در کنسولگری عربستان در ترکیه، فروش هرگونه سهام به وی را غیرممکن کرده است.

خاشقچی حدود 13 روز پیش برای قانونی کردن روند ازدواج خود وارد کنسولگری عربستان در استانبول شد و ازآن‌پس خبری از وی در دست نیست.

برخی منابع غیررسمی خبری مدعی قتل خاشقچی روزنامه‌نگار منتقد آل سعود توسط مأموران سرویس امنیتی سعودی پس از شکنجه در کنسولگری عربستان شده‌اند.

بر اساس شایعه منتشرشده، خاشقچی توسط 15 مأموری که در روز و ساعت حضور او در کنسولگری، از عربستان به استانبول آمده بودند، به قتل رسیده است و قاتلان نیز به کشور خود بازگشته‌اند.

خاشقچی در مقالاتی که در روزنامه واشنگتن‌پست نوشته بود، از جنگ عربستان در یمن، بحران اقتصادی با کانادا و دستگیری مدافعان حقوق زنان در عربستان انتقاد کرده بود.

وزرای خارجه سه کشور انگلیس، آلمان و فرانسه دیروز با صدور بیانیه‌ای خواستار پاسخ کامل و دقیق عربستان درباره سرنوشت جمال خاشقچی روزنامه‌نگار منتقد عربستانی شدند.

ایرنا

0% ...

آخرین اخبار

رویداد ملی «قائد امت» ویژه دانش‌آموزان سراسر کشور آغاز شد


رونق دوباره تبادلات تجاری ایران و امارات


گزارش العالم از آیین عاشورا و راهپیمایی مردم لبنان علیه اشغالگران صهیونیست +فیلم


سرگردانی مسافران در فرودگاه نجف


محدودیت های صادرات گاز، حجم تجارت ایران و عراق را به 9 میلیارد دلار رساند


عزاداری عاشورایی میلیون‌ها نفر از مسلمانان جهان در سوگ سالار شهیدان +فیلم


مشارکت و سرمایه گذاری در پروژه‌های صنعت نفت، محور مذاکرات تهران و دهلی


بسیج ناوگان ریلی برای انتقال زائران مراسم تشییع شهدای انقلاب


فعال شدن آژیرهای خطر در شمال رام الله


روایتی از چگونگی نصب غول سکوی نفتی ایران در قلب خلیج فارس


پربیننده ترین خبرها

مذاکرات لبنان و اسرائیل یک روز دیگر تمدید شد؛ اختلافات ادامه دارد


حامیان فلسطین در ایتالیا خواستار قطع روابط با رژیم صهیونیستی شدند


رایزنی‌های عربستان، قطر و عمان درباره نتایج تفاهم آمریکا و ایران بر امنیت منطقه


یادداشت فعال رسانه‌ای عراقی:رهبر بزرگم، آیت‌الله خامنه‌ای؛ شهادت می‌دهم که تو پیروز حقیقی این نبرد هستی


تداوم نقض آتش‌بس در لبنان/ حمله هوایی رژیم صهیونیستی به «نبطیه» + فیلم


آخرین آمار قربانیان زلزله ونزوئلا تا این لحظه به ۲۳۵ نفر؛ وهمزمانی وقوع زلزله در ژاپن


اذعان روزنامه آمریکایی به خسارت سنگین ایران به پایگاه آمریکا در بحرین


درگیری در جنوب لبنان شماری از نظامیان صهیونیست زخمی شدند


شیخ نعیم قاسم: پروژه آمریکایی ـ صهیونیستی برای حذف مقاومت شکست خورده است


واکنش تهران به بیانیه آمریکا و شورای همکاری؛ امنیت منطقه با دخالت خارجی محقق نمی‌شود


کربلای معلا در روز عاشورا میزبان میلیون‌ها زائر امام حسین (ع) از سراسر جهان