لیبرمن از وقوع جنگ تمام عیار با حماس خبر داد

سه شنبه 24 مهر 1397
19:31
لیبرمن از وقوع جنگ تمام عیار با حماس خبر داد در حالی که تلاش ها برای ادامه آتش بس میان رژیم صهیونیستی و نیروهای حماس ادامه دارد، وزیر جنگ این رژیم از وقوع جنگی تمام عیار با حماس خبر داد.

العالم ـ فلسطین اشغالی

آویگدور لیبرمن در مصاحبه با بخش تصویری نشریه جروزالم پست گفت: خیلی از افراد معتقدند که می توان با حماس به صلح رسید اما من خلاف همه آنها فکر می کند و معتقدم که هیچ شانسی برای صلح وجود ندارد. 
لیبرمن گفت: ما نمی توانیم با مفاد مدنظر حماس برای آتش بس موافقت کنیم زیرا یکی از مطالبات مدنظر آنها برداشته شدن همه محدودیتهای اعمال شده اسرائیل در مرزهای غزه است. ما آمادگی آن را داریم که با حماس وارد جنگی تمام عیار شویم و وقوع این جنگ هرگز دور از ذهن نیست. 
وزیر جنگ رژیم اشغالگر قدس گفت: برداشته شدن محدودیت های حماس به معنای تردد آزاد زمینی و دریایی است که در آن صورت تسلیح حماس توسط دشمنان ما بسیار ساده می شود. حماس می خواهد محاصره غزه پایان یابد بدون آنکه حاضر باشد از هدف خودش برای نابودی اسرائیل دست بکشد. 
به گزارش ایرنا، درگیری میان حماس و رژیم صهیونیستی طی ماه های گذشته پس از آغاز 'تظاهرات بازگشت' در مرز غزه و سرزمین های اشغالی بالاگرفت.
تظاهرات بزرگ 'بازگشت' از 30 مارس (10 فروردین) آغاز و در جریان آن تاکنون 202 نفر شهید و بیش از 22 هزار نفر زخمی شده اند.

0% ...

آخرین اخبار

یحیی سریع: پالایشگاه آرامکو را هدف قرار دادیم


عراقچی: ایران بر عهد مقاومت خود ایستاده است/ جنایت‌ها را نه فراموش می‌کنیم نه می‌بخشیم


تاکید سخنگوی سپاه بر ادامه راهبرد مقاومت بدون وقفه


اینفوگرافیک| پشت پرده عجله ترامپ برای هرمز؛ چرا زمانِ، برگ برنده ایران شده است؟


اینفوگرافیک| پروژه های هوش مصنوعی آمریکا در تیررس موشک های ایران


اینفوگرافیک| پیروزی روی کاغذ؛ عقب نشینی در میدان!


آیا جولانی وارد نبرد لبنان می شود؟


فیدان: ایران هدف پیمان دفاعی مکه نیست/مصر به جمع ترکیه، عربستان و پاکستان می پیوندد


لبنان یک افسر عالی رتبه ارتش حکومت سابق سوریه را دستگیر کرد


ورود فرمانده تروریست‌های آمریکایی به تل‌آویو