مسکو: اقدامات آمریکا در سوریه استعماری است

چهارشنبه 25 مهر 1397
20:41
مسکو: اقدامات آمریکا در سوریه استعماری است نمایندگان دائم سوریه و روسیه در شورای امنیت سازمان ملل حضور نیروهای آمریکا در خاک سوریه را غیر قانونی خواندند و خواستار خروج این نیروها شدند.

العالم - سوریه

«واسیلی نبنزیا»، نماینده دائم روسیه درشورای امنیت سازمان ملل متحد سیاست‌ها و اقدام‌های ایالات متحده آمریکا در سوریه را «استعماری» خواند.

او طی جلسه شورای امنیت سازمان ملل که با محوریت سوریه تشکیل شده بود، شامگاه چهارشنبه به ادعاهای آمریکا علیه کشورش واکنش نشان داد و با بیان اینکه مسکو به دعوت رسمی دمشق در سوریه حضور نظامی دارد، از نماینده آمریکا پرسید کشورش برای تضمین راه حلی برای بحران سوریه چه کارهایی انجام داده است.

نبنزیا گفت که مشخص نیست در مناطقی که نیروهای ائتلاف آمریکایی حضور دارند، چه اتفاقی رخ می‌دهد.

نماینده روسیه در شورای امنیت با بیان این که «مقابله با تروریسم بهانه‌ای برای حضور ائتلاف آمریکا در سوریه است»، تأکید کرد که آنچه ایالات متحده آمریکا در سوریه انجام می‌دهد «استعماری» بوده و باید گروه موسوم به «کلاه‌سفیدها» که مورد حمایت واشنگتن است و در انجام حملات شیمیایی در سوریه دست داشته و دارد، از این کشور خارج شود.

نبنزیا «جاناتان کوهن»، معاون نماینده دائم آمریکا در شورای امنیت را خطاب قرار داد و گفت: «آیا شما برای مقابله با تروریسم در سوریه هستید یا اینکه قصد ایجاد یک کیان موازی با [دولت سوریه] در این کشور را دارید».

بعد از سخنرانی نماینده دائم روسیه در شورای امنیت، نوبت به «بشار الجعفری»، همتای سوری او رسید و وی تأکید کرد که ائتلاف موسوم به ائتلاف آمریکا در سوریه با همه چیز جنگ کرد جز جنگ با تروریسم.

جعفری به حملات هوایی اخیر ائتلاف آمریکا به شهرک «هجین» واقه در شرق سوریه اشاره کرد و گفت که ائتلاف آمریکایی در این شهرک در حق سوری‌ها مرتکب «جنایت» شده است.

او بار دیگر حضور نیروهای آمریکا و ائتلاف این کشور در سوریه را «غیر قانونی» خواند و گفت که مجموعه‌ای که به ریاست آمریکا در ارتباط با سوریه ایجاد شده به دنبال برهم زدن توافق‌های آستانه و سوچی است.

بشار الجعفری گفت که جبهة النصره (شاخه سوریه القاعده) توافق ترکیه و روسیه موسوم به سوچی در مورد استان ادلب را که خواهان ایجاد منطقه عاری از سلاح است، نقض کرده است.

او از شورای امنیت سازمان ملل خواست که در مورد حضور غیر قانونی نیروهای بیگانه در خاک سوریه «موضع مشخصی» اتخاذ کند.

نماینده دائم سوریه در این شورا تأکید کرد که توافق سوچی در چارچوب زمانی مشخصی ایجاد شده و بخشی از توافق کاهش تنش است و استان ادلب «به زودی زود» تحت حاکمیت این کشور قرار خواهد گرفت.

0% ...

آخرین اخبار

تشدید تنش در جنوب لبنان + فیلم


آمادگی هلال احمر ایران برای خدمت‌رسانی به زائران اربعین حسینی + فیلم


رسواییِ پوشالیِ آمریکا در برابر محور مقاومت؛ نه از فشار خبری بود، نه از خروج!+ فیلم


قالیباف: اگر امنیت ما تامین نباشد هیچ زیرساختی ایمن نخواهد بود


وزیران خارجه روسیه و مصر: تلاش‌های دیپلماتیک برای توقف تجاوز آمریکا علیه ایران تقویت شود


محاصره در دریای سرخ؛ جبهه فرسایشی جدید پیش‌روی واشنگتن!


ریاست ایران بر بنیاد علمی اکو تمدید شد


تقابلِ جنونِ خودبزرگ‌بینیِ آمریکایی با کمالِ تاکتیکیِ ایران در میدان


مقاومت اسطوره ای اهالی «فرون» علیرغم وحشی گری دشمن صهیونیست + فیلم


خلیل الحیه: ثبات مردم فلسطین کلید امنیت و ثبات منطقه است


پربیننده ترین خبرها

همزمان با سفر ژوزف عون به ایالات متحده، رژیم اشغالگر یک حمله را به یکی از شهرهای منطقه صور در جنوب لبنان انجام داد.


انفجار در مقر گروه‌های تجزیه‌طلب ضد ایرانی در سلیمانیه واقع در شمال عراق


قرارگاه خاتم الانبیاء (ص): اگر آمریکا به تاسیسات هسته‌ای ما حمله کند، همه منافع اين كشور و متحدانش، هدف هجوم قدرتمند نیروهای مسلح جمهوری اسلامی ایران قرار خواهند گرفت.


موافقت نخست وزیر انگلیس با استفاده آمریکا از خاک این کشور برای حملات تجاوزکارانه به ایران


60 سازمان بین المللی: 18 میلیون نفر در یمن از ناامنی غذایی رنج می برند، از جمله 2.2 میلیون کودک زیر پنج سال.


وزیر خارجه چین در پاسخ به ترامپ درباره تنگه هرمز: تنگه هرمز قبل از جنگ باز بود.


هشدار قرارگاه خاتم‌الانبیا (ص) به آمریکا درباره حمله به مراکز هسته ای ایران


ده‌ها شخصیت ملی، سیاسی، فرهنگی اردن در بیانیه ای مشترک خواستار خروج نیروهای خارجی از اردن شدند.


درخواست شخصیت‌های ملی و سیاسی اردن برای لغو توافق‌ نظامی با آمریکا


قیمت نفت خام برنت به ۹۲.۵۰ دلار در هر بشکه رسید


پایگاه و مراکز مهم آمریکا در کویت هدف حملات پهپادی ارتش قرار گرفت