هواپیمای جاسوسی آمریکا بر فراز سوریه پرواز کرد

چهارشنبه 25 مهر 1397
22:16
هواپیمای جاسوسی آمریکا بر فراز سوریه پرواز کرد منابع خبری روز چهارشنبه گزارش دادند که یک فروند هواپیمای جاسوسی آمریکا در نزدیکی محل استقرار سامانه ضد موشکی «اس 300» در سوریه پرواز کرد.

 

العالم - سوریه

هواپیمای شناسایی «RC-135V» آمریکا از پایگاه خلیج «سودا» در جزیره کریت در یونان به پرواز درآمد.

براساس این گزارش، این هواپیمای جاسوسی با هدف شناسایی محل استقرار سامانه «اس 300» صدها کیلومتر در طول ساحل سوریه و بر فراز آب های بین المللی در دریای مدیترانه پرواز کرده است.

پیش تر نیروی هوایی سلطنتی انگلیس نیز هواپیماهای شناسایی خود را در نزدیکی اراضی سوریه در مرز اردن و سرزمین های اشغالی به پرواز درآورده بود.

روسیه دهم مهرماه سامانه دفاع هوایی 'اس 300' را به سوریه تحویل داد.

با استقرار سامانه پدافند دفاعی اس 300 در سوریه، رژیم صهیونیستی مدعی شده که برای حمله به سوریه و مقابله با سامانه های دفاع هوایی اس 300 از جنگنده - بمب افکن های F-35 استفاده خواهد کرد.

این درحالی است که وزارت دفاع آمریکا هنوز مطمئن نیست جنگنده های نسل جدید آمریکایی از نوع اف -35 رده Lightning II واقعا بتوانند از تیررس سامانه موشکی اس-300 روسیه فرار کنند.

0% ...

آخرین اخبار

تجاوز به ایران ۱۵ میلیارد دلار خسارت برای اسرائیل به بار آورد


نیویرک تایمز: جنگ، ایران را به یک قدرت بزرگ جهانی تبدیل می‌کند


شهادت 6 کودک در اثر حملات امریکایی - صهیونی در استان تهران


سازمان انرژی اتمی: حمله به تاسیسات آب سنگین ایران جنایت است


حمله بامدادی دشمن به مناطق مسکونی در بهارستان و شهریار؛ ۱۹ نفر شهید شدند


هواشناسی ایران1405/1/17؛ هشدار بارش‌های فراگیر تا جمعه


موشک‌های ایران آتش به جان صهیونیست‌ها انداخت


حمله به پایگاه ویکتوریای آمریکا در بغداد + فیلم


حمله رژیم صهیونی به دانشگاه صنعتی شریف


هشدار حزب الله عراق به آمریکا درباره تنگه هرمز