فرودگاه نجف اشرف میزبان زوار اربعین حسینی

جمعه 4 آبان 1397
22:57
فرودگاه شهر مقدس نجف اشرف میزبان زوار سالگرد اربعین سرور و سالار شهیدان حضرت اباعبدالله الحسین (ع) است.

العالم عراق

خبرنگار شبکه خبری العالم در عراق به نقل از مدیریت فرودگاه شهر مقدس نجف اشرف گزارش داد که شمار پروازهای هواپیماهای کشورهای مختلف به این فرودگاه جهت شرکت در اربعین حسینی امسال ، بیشتر از پانصد پرواز است.

همچنین سرهنگ رضا همتی زاده امروز جمعه در گفتگو با رادیو اربعین گفت: علی رغم بارندگی در محورهای مواصلاتی استان ایلام شاهد بار ترافیکی روان هستیم.

وی در ادامه اظهار داشت: به دلیل بارندگی، در مقطعی تونل کربلا ریزش کرده و باعث مسدود شدن جاده شد به همین دلیل همه همکاران در طول محور های مواصلاتی حضور فعال دارند و مجموعه پلیس راه و راهداری استان نسبت به بازگشایی مسیر اقدام  و هم اکنون کلیه محور های مواصلاتی ایلام باز هستند.

 سرهنگ همتی زاده افرود: کلیه زوار تا ساعت۲۴ امشب فرصت ثبت نام برای دریافت روادید در سامانه سماح را دارند.

وی در ادامه گفت: بیشترین علت تصادفات در محور های مواصلاتی طی ۲۴ ساعت گذشته، سرعت و سبقت غیر مجاز بوده که توصیه می شود بدون هر گونه عجله و شتاب رانندگی شود.

 

0% ...

آخرین اخبار

رئیس جمهوری لبنان: در هیچ توافقی ذره‌ای از خاک‌مان نخواهیم گذشت


اذعان صهیونیست‌ها به ناکامی در برچیدن حماس و حزب الله لبنان


بقایی: بازگشایی تنگه هرمز در چارچوب توافق ۱۹فروردین‌ است


رئیس‌جمهور بلاروس: آمریکایی‌ها دیکتاتورهای واقعی هستند


راهپیمایی در حمایت از پیروزی ایران و محور مقاومت در کربلای معلی


عراق آماده‌ میانجیگری بین ایران و آمریکا است


استقبال لندن و پاریس از آزادی تردد شناورهای تجاری در تنگه هرمز توسط ایران


ذوق‌زدگی ترامپ پس از اعلام آزادی تردد شناورهای تجاری در تنگه هرمز از سوی ایران


تردد شناور‌های نظامی از تنگه هرمز کماکان ممنوع است


دختران هم برای ایران جان فدا می‌کنند