الجبیر در سخنانی گستاخانه:

نگاه ما نگاه «نور» است و نگاه ایران «تاریکی»/ متعجبم که چرا برخی عربستان را در خصوص قتل خاشقچی متهم می‌کنند!

شنبه 5 آبان 1397
10:55
نگاه ما نگاه «نور» است و نگاه ایران «تاریکی»/ متعجبم که چرا برخی عربستان را در خصوص قتل خاشقچی متهم می‌کنند! وزیر خارجه سعودی ایران را به ترویج «تاریکی» در منطقه متهم کرد و کشورش را دارای نگاه نور و روشنی دانست و گفت «نور بر تاریکی غلبه خواهد کرد».

العالم _ عربستان سعودی

«عادل الجبیر»‌ وزیر امور خارجه عربستان سعودی در سخنرانی خود در نشست امنیتی «گفت‌وگوی منامه» ایران را مثل گذشته هدف اتهامات مختلف قرار داد. 

الجبیر با بیان اینکه «امروز ما در سوریه، لیبی، یمن و منطقه ساحل، تنش‌هایی داریم. همچنان در لبنان و دیگر نقاط»، حزب‌الله و انصارالله یمن را در کنار طالبان قرار داد و از آنان به نام «مشکل» و «چالش» یاد کرد. 

وزیر خارجه سعودی همچنین انقلاب اسلامی را نیز از جمله مشکلات منطقه توصیف کرد.

الجبیر در ادامه ایران را به داشتن «نگاه تاریک» متهم کرد و عربستان را که این روزها متهم به کشتن و تکه‌تکه کردن یک روزنامه‌نگار منتقد مقیم آمریکاست، به «نگاه روشن» متصف کرد.

الجبیر گفت: ما در خاورمیانه دو نگاه داریم. نگاه نور و نگاه تاریکی که فرقه‌گرایی و تروریسم و سلطه‌جویی را ترویج می‌کند. این نگاه، نگاه ایران است و همه می‌دانید که همیشه نور بر تاریکی غلبه خواهد کرد. مشکلاتی که اکنون با روبه‌رو هستیم، می‌توانیم آن را با رهبری خوب و نگاه منطقی، پشت سر بگذاریم همانطور که مشکلات گذشته را پشت سر گذاشته‌ایم. 

وزیر سعودی در پایان صحبت کوتاه خود قبل از سوال به خبرنگاران و حضار که بیشتر سوالشان از پرونده قتل و تکه‌تکه شدن خاشقچی بود، گفت چالشی که اکنون با آن روبه‌روییم این است که چگونه با نیروهای تاریکی مقابله کنیم و آنان را شکست دهیم.

عادل الجبیر در پاسخ به چند سوال حضار درباره پرونده خاشقچی اعلام کرد که کشورش مشغول تحقیقات است و با طرف تُرک همکاری می‌کند. او گفت تعجب می‌کند که چرا برخی عربستان را در این خصوص متهم می‌کنند اما تحقیقات هنوز تمام نشده است. 

او در خصوص روند سازش در منطقه که آن را «صلح میان فلسطین و اسرائیل» می‌خوانند گفت که «ما به روند و ابتکار عربی صلح نیاز داریم. باید به فلسطینی‌ها اجازه دهیم که در مرزهای 1967 و با مرکزیت قدس شرقی کشور خود را تشکیل دهند». 

الجبیر گفت، «ما در وزارت خارجه هیچ تغییری در روابط با آمریکا نمی‌بینیم. ما منافع ثابتی داریم و با کشورها و افرادی که با ما در این منافع مشترک هستند کار می‌کنیم». 

فارس

0% ...

آخرین اخبار

حمله هوایی رژیم صهیونیستی به ایستگاه پلیس در شمال نوار غزه+فیلم


امیر طالب‌زاده: آینده قدرت هوایی در گرو نخبگان جوان است


طرح بستن تنگه هرمز 15 سال پیش و با تدبیر رهبر شهید انقلاب تهیه شد


آخرین وضعیت بررسی طرح راهبردی تنگه هرمز در مجلس


ذخیره‌سازی‌های راهبردی نفت آمریکا به کمترین حجم از ۱۹۸۳ رسید


با پیگیری سفارت ایران در ابوظبی؛ ۵۵ ماهیگیر ایرانی بازداشت‌شده در امارات آزاد شدند


با هر تخلف، سوءاستفاده یا اخلال در تأمین و توزیع کالاهای اساسی قاطعانه برخورد می‌شود


گزارش العالم از مراسم تشییع شهدای جنوب لبنان به رغم تهدیدات اشغالگران+فیلم


تاکید بر هم‌افزایی رسانه‌ای و حمایت قاطع ارتش از سپاه در دیدار سخنگویان این نهادهای نظامی


نگرانی عمیق پکن از جنگ‌افروزی جدید ترامپ در تنگه هرمز


پربیننده ترین خبرها

صدای انفجارهای مهیب در شهر سیریک واقع در جنوب ایران شنیده شد.


صدای سه انفجار در جاسک، واقع در جنوب شرقی بندرعباس، شنیده شد.


یک مقام مسئول در استان خوزستان: دشمن آمریکایی به مناطقی در شهرهای بهبهان و دزفول در جنوب غربی کشور حمله کرد.


حملات گسترده پهپادی و موشکی از پایگاه‌هایی در مناطق مختلف غرب و مرکز ایران علیه تأسیسات نظامی آمریکا در منطقه


بیانیه وزارت خارجه در محکومیت حملات به ایران/رژیم آمریکا همه اجزای توافق را نقض کرده است


ادامه حملات پهپادی ارتش به پایگاه های آمریکا در منطقه


انهدام کامل مخازن سوخت، سامانه های پاتریوت و FPS پایگاه های آمریکایی در کویت


مرکز فرماندهی و کنترل پهپادی ارتش آمریکا در بحرین درهم کوبیده شد


ساقط شدن ۴۸۳۰ پهپاد اوکراینی با آتش پدافند روسیه


هشدار روسیه نسبت به عواقب هرگونه تجاوز احتمالی علیه نیروگاه بوشهر


لبنان در آستانه فتنه‌ای داخلی؛ ایده مناطق آزمایشی سرآغاز طرح اشغالگری فراتر از لیتانی