تجلی پایداری ومقاومت در نبطیه؛

گزارش العالم از مراسم تشییع شهدای جنوب لبنان به رغم تهدیدات اشغالگران+فیلم

سه شنبه 23 تير 1405
14:11
در حالی که حملات رژیم صهیونیستی همچنان ادامه دارد و این رژیم برخی مناطق مرزی جنوب لبنان را در اشغال خود درآورده است، اهالی منطقه نبطیه در مراسمی حماسی پیکر چندین شهید را تشییع کرده و به خاک سپردند.

العالم ـ لبنان

بنابر این گزارش، این رویداد که در قالب مستند «بغیرحق» و با پوشش شبکه خبری العالم به تصویر کشیده شده است، تجسمی زنده از تعهد، پایداری و حمایت بی‌دریغ مردم جنوب لبنان از آرمان مقاومت در سخت‌ترین شرایط امنیتی است.

دوربین شبکه خبری العالم لحظاتی از این مراسم را در شرایطی ثبت کرده است که سایه اشغالگری بر بخشی از مناطق جنوب لبنان سنگینی می‌کند.

با این وجود، حضور پرشور و متحد مردم در تشییع این شهدا، پیامی روشن از ایستادگی و عدم تسلیم در برابر تهدیدات دژخیمان رژیم صهیونیستی را به نمایش گذاشت.

بنابر این گزارش، در جریان این مراسم، مادر یکی از شهدا در گفت وگو با شبکه خبری العالم، با بیانی سرشار از ایمان و احساس، فرزند خود را «قربانی در راه خدا» توصیف کرد.

وی با تأکید بر اینکه درد از دست دادن فرزند غیرقابل توصیف است، افزود: «ایمان من به خواست خدا و آرمان مقاومت، با این فقدان تغییر نمی‌کند و من آمادگی خود را برای تقدیم دیگر پسرانم در همین راه اعلام می‌کنم.»

به گزارش العالم،‌ این سخنان، عمق باور مذهبی و ملی خانواده‌های شهدای لبنان در مناطق اشغالی جنوب و نقش محوری زنان در حفظ روحیه مقاومت را بازتاب می‌دهد.

این در حالی است که وضعیت در مرزهای جنوبی لبنان همچنان پرتنش باقی مانده است و منطقه « تپه علی الطاهر» که در روزهای اخیر باتوجه به مقاومت جانانه رزمندگان مقاومت لبنان به کانون توجه رسانه‌های بین‌المللی تبدیل شده، همچنان شاهد تحرکات نظامی مکرر رژیم صهیونیستی برای اشغال و تثبیت حضور نظامی در آن است.

ازسوی دیگر همزمان با این تحولات، ارتش لبنان برای کنترل اوضاع در ورودی روستاهای این منطقه مستقر شده و مانع از بازگشت اهالی به مناطقی می‌شود که پیش تر تحت اشغال رژیم صهیونیستی بوده است.

این رویداد بار دیگر نشان داد که با وجود فشارهای نظامی و اشغال مداوم، اراده مردم جنوب لبنان برای پاسداشت خون شهدا و ادامه مسیر مقاومت، نه‌تنها تضعیف نشده، بلکه با شور و تعهدی مضاعف دنبال می‌شود.

0% ...

آخرین اخبار

طرح بستن تنگه هرمز 15 سال پیش و با تدبیر رهبر شهید انقلاب تهیه شد


آخرین وضعیت بررسی طرح راهبردی تنگه هرمز در مجلس


ذخیره‌سازی‌های راهبردی نفت آمریکا به کمترین حجم از ۱۹۸۳ رسید


با پیگیری سفارت ایران در ابوظبی؛ ۵۵ ماهیگیر ایرانی بازداشت‌شده در امارات آزاد شدند


با هر تخلف، سوءاستفاده یا اخلال در تأمین و توزیع کالاهای اساسی قاطعانه برخورد می‌شود


گزارش العالم از مراسم تشییع شهدای جنوب لبنان به رغم تهدیدات اشغالگران+فیلم


تاکید بر هم‌افزایی رسانه‌ای و حمایت قاطع ارتش از سپاه در دیدار سخنگویان این نهادهای نظامی


نگرانی عمیق پکن از جنگ‌افروزی جدید ترامپ در تنگه هرمز


اتحادیه اروپا ۹۰۰ میلیون یورو برای بازسازی نوار غزه اختصاص داد


چین نمایندگان اروپایی را احضار کرد/ انتقاد از استانداردهای دوگانه غرب در حقوق بین‌الملل


پربیننده ترین خبرها

صدای انفجارهای مهیب در شهر سیریک واقع در جنوب ایران شنیده شد.


صدای سه انفجار در جاسک، واقع در جنوب شرقی بندرعباس، شنیده شد.


یک مقام مسئول در استان خوزستان: دشمن آمریکایی به مناطقی در شهرهای بهبهان و دزفول در جنوب غربی کشور حمله کرد.


حملات گسترده پهپادی و موشکی از پایگاه‌هایی در مناطق مختلف غرب و مرکز ایران علیه تأسیسات نظامی آمریکا در منطقه


بیانیه وزارت خارجه در محکومیت حملات به ایران/رژیم آمریکا همه اجزای توافق را نقض کرده است


ادامه حملات پهپادی ارتش به پایگاه های آمریکا در منطقه


انهدام کامل مخازن سوخت، سامانه های پاتریوت و FPS پایگاه های آمریکایی در کویت


مرکز فرماندهی و کنترل پهپادی ارتش آمریکا در بحرین درهم کوبیده شد


ساقط شدن ۴۸۳۰ پهپاد اوکراینی با آتش پدافند روسیه


هشدار روسیه نسبت به عواقب هرگونه تجاوز احتمالی علیه نیروگاه بوشهر


لبنان در آستانه فتنه‌ای داخلی؛ ایده مناطق آزمایشی سرآغاز طرح اشغالگری فراتر از لیتانی