شهادت یکی از مجروحان راهپیمایی بازگشت در غزه

يکشنبه 6 آبان 1397
10:21
شهادت یکی از مجروحان راهپیمایی بازگشت در غزه یکی از فلسطینی‌های شرکت‌کننده در راهپیمایی‌ بازگشت که از ناحیه سر گلوله خورده بود، به شهادت رسید.

العالم - فلسطین اشغالی

«اشرف القدره» سخنگوی وزارت بهداشت فلسطین امروز (یکشنبه) اعلام کرد «یحیى بدر محمد الحسنات» (۳۷ ساله) از ساکنان «المغراقه» در استان «وسطی» نوار غزه که در سی و یکمین جمعه راهپیمایی‌های بازگشت (دو روز پیش) زخمی شده بود، به شهادت رسید.

القدره در صفحه توئیتر خود نوشت این فلسطینی از ناحیه سر هدف گلوله نظامیان رژیم صهیونیستی قرار گرفته بود.

پیشتر شهادت پنج نفر در تظاهرات جمعه اخیر و نیز مجروح شدن حدود ۲۰۰ نفر اعلام شده بود.

راهپیمایی‌ بازگشت از ۳۰ مارس ۲۰۱۸ (۱۰ فروردین ۱۳۹۷) در راستای تأکید بر حق بازگشت، اعتراض به محاصره غزه و نیز انتقال سفارت آمریکا به قدس، در مرز غزه با فلسطین اشغالی آغاز شد و همچنان ادامه دارد.

گرچه تظاهرات‌کنندگان فلسطینی از ابتدای آغاز این تظاهرات بر ماهیت مسالمت آمیز آن تأکید کردند اما رژیم صهیونیستی برای متفرق کردن تظاهرات‌کنندگان از گلوله استفاده می‌کند.

اخبار غیررسمی حاکی از آن است که تا کنون حدود ۲۲۰ فلسطینی در این تظاهرات‌ها به شهادت رسیده‌اند و تعداد مجروحان بیش از ۲۲ هزار نفر است.

0% ...

آخرین اخبار

روایتی از زندگی و شهادت حسام زیدان؛ از خبرنگاری در العالم تا شهادت در لبنان


وقتی آمریکا ورزش را قربانی سیاست می کند: آیا فیفا کاری خواهد کرد؟


نقشه جدید رژیم صهیونیستی برای تجزیه جغرافیایی کرانه باختری


قالیباف: هرجا دست مردم باز باشد گره‌های بزرگ باز می‌شود


ولایتی: کودکان خط قرمز مشترک بشریت هستند


مراسم یادبود شهید حسام زیدان خبرنگار شبکه العالم در صداوسیما برگزار شد


نامه ویژه پاکستان به رهبر انقلاب تحویل عراقچی شد


میناب تنها یک نمونه از صدها مورد جنایت آمریکا و اسرائیل علیه ایرانیان است


نیروگاه بوشهر با امتیاز ۱۰۰ در جمع ۱۰ نیروگاه برتر اتمی جهان است + فیلم


هشدار یمن درباره ادامه حملات رژیم صهیونیستی به لبنان