رئیس جمهور پاکستان عازم ترکیه شد

يکشنبه 6 آبان 1397
12:46
رئیس جمهور پاکستان عازم ترکیه شد رئیس جمهور پاکستان در راس یک هیات از مقامات این کشور برای یک سفر 3 روزه عازم «آنکارا» پایتخت ترکیه شد.

العالم - آسیا

«عارف علوی» رئیس جمهور پاکستان امروز یکشنبه به دعوت رسمی «رجب طیب اردوغان» رئیس جمهور ترکیه برای یک سفر 3 روزه عازم «آنکارا» شد.

وی قبل از این سفر در گفت‌وگو با خبرنگاران گفت: ترکیه دوست خوب پاکستان است که همیشه از مواضع این کشور در مسئله کشمیر حمایت کرده است.

طبق برنامه علوی قرار است در مراسم افتتاح فرودگاه بین المللی جدید استانبول شرکت کند.

دیدار با اردوغان و مقامات ترکیه همچنین  تبادل نظر با آن‌ها در زمینه مسائل مهم منطقه‌ای از دیگر برنامه‌های سفر رئیس جمهور پاکستان به آنکارا است.

ترکیه تاکنون تلاش کرده است تا در کنار نوع نگاه کنونی به رهبری منطقه و حتی جهان اسلام، جدا از نگاه به اشتراکات دینی با پاکستان و فقدان مسئله مورد تنازع بین دو کشور، روابط خود را با این کشور به عنوان قدرتی هسته‌ای و مهم در منطقه جنوب آسیا و شبه قاره گسترش دهد.

دو کشور در حوزه همکاری دفاعی و تبادل تجربه و اطلاعات در زمینه تجهیزات نظامی، انجام مانورهای مشترک نظامی و مبارزه با تروریسم تلاش هایی را انجام داده و اخیرا نیز در حوزه همکاری در تولید و انتقال فناوری محصولات دفاعی بر اساس نیازهای دو کشور، پروژه ارتقاء جنگنده های اف-16 پاکستان توسط صنایع هوایی ترکیه، تولید تجهیزات دفاعی و احتمال تولید مشترک بالگردهای جنگی و.. گام هایی را برداشته اند.

در کنار این امر، باید به صادرات دفاعی و نظامی ترکیه به پاکستان هم توجه کرد.

قبل از این ترکیه برای تولید زیردریایی آگوستا 90 با پاکستان به توافق رسیده است و در حال حاضر آنکارا به دنبال خرید هواپیماهای مشاق از این کشور می‌باشد.

فارس

0% ...

آخرین اخبار

نماینده ایران در ژنو: ایران به دفاع مشروع از خود تا توقف کامل تجاوز ادامه خواهد داد


انهدام دو فروند موشک agm-158 کروز در آسمان تهران


براری: تا آخرین قطره خونم برای ایران خواهم جنگید/ وطن شرف ماست


پزشکیان: دل‌های مردم آزاده دنیا با صهیونیست‌ها نیست


هشدار کرملین به متجاوزان: درگیری را به دریای خزر نکشانید


گفتگوی تلفنی وزرای امور خارجه ایران و مالزی


رئیس مجلس: ذوالقدر در مسیر اعتلای ایران و مقابله با دژخیم آمریکایی-صهیونی خواهد درخشید


سفیر ایران: پرداخت غرامت به تهران از شروط پایان جنگ است


سرلشکر عبداللهی: نیروهای مسلح مسیر را تا پیروزی کامل ادامه می‌دهند


اوضاع دشوار شهرک نشینان صهیونیست در آستانه عید پسح