اعتراض ائتلاف «سائرون» به سیاست‌های سفارت آمریکا علیه کشورهای همسایه عراق

شنبه 12 آبان 1397
13:02
اعتراض ائتلاف «سائرون» به سیاست‌های سفارت آمریکا علیه کشورهای همسایه عراق نماینده ائتلاف سائرون به سیاست‌های خصمانه سفارت آمریکا در بغداد علیه کشورهای همسایه عراق اعتراض کرد و خواستار اقدام قانونی برای توقف این امر شد.

العالم - عراق

«سلمان الغریباوی» نماینده ائتلاف «سائرون» عراق به ریاست «مقتدی صدر»، سفارت آمریکا در بغداد را به اتخاذ سیاست خصمانه علیه کشورهای همسایه عراق متهم کرد و از وزارت خارجه کشورش خواست تا مانع استمرار این سیاست شود.

وی در گفت‌وگو با پایگاه خبری «المعلومة» اظهار داشت که وزارت خارجه عراق باید مانع رفتارهای خصمانه و تهدید کشورهای همسایه از سوی سفارت آمریکا بغداد شود. تهدید کشورهای همسایه از بغداد، بر روابط منطقه‌ای عراق تاثیر دارد و موجب تشدید بحران در منطقه می‌شود.

الغریباوی افزود: ائتلاف سائرون، قاطعانه تحمیل تحریم‌ها علیه ایران و هر کشور دیگری را محکوم می‌کند زیرا این اقدام به ضرر ملت‌ها تمام می‌شود نه دولتها.

این در حالی است که سفارت آمریکا در بغداد، طی چند روز اخیر، اخباری را در شبکه اجتماعی «فیس‌بوک» منتشر کرده و طی این اخبار از تحریم‌های قریب‌الوقوع علیه ایران سخن گفته و از این طریق می‌خواهد عراق را نیز وارد این بحران کند. همچنین نیروهای سازمان «الحشد الشعبی» را که یک نهاد نظامی رسمی و قانونی زیر فرمان نخست‌وزیر عراق است را «شبه‌نظامی طائفه‌ای» خطاب کرده است.

0% ...

آخرین اخبار

موگرینی: ترامپ باید در مذاکرات با ایران رویکردی منطقی اتخاذ کند


سخنگوی سازمان ملل درباره تجاوز به ایران: حملات به زیرساخت‌های غیرنظامی را محکوم می‌کنیم


وقتی روایت‌ها رنگ می‌بازند... از موشک‌های بازدارنده تا نبرد واقعیت در فضای رسانه‌ای


چرا اسلام به گونه‌ای داوری می‌شود که دیگر ادیان چنین داوری نمی‌شوند؟


شروط ایران بازارهای انرژی را به لرزه درآورد؛ واشنگتن گرفتار پیامدهای بحران خودساخته


هشدار شدیداللحن وزیر دفاع یمن به عربستان


حمله پهپادی به مقر گروه‌های تجزیه طلب در سلیمانیه عراق + فیلم


هشدار جدی نهادهای امدادی درباره شیوع بیماری‌های پوستی در سایه بحران آب در غزه


«باب المندب»؛ اهرم بازدارنده راهبردی


نیروی دریایی سپاه: آمریکایی‌ها هر لحظه خود را به ساعت صفر نزدیکتر می‌کنند