دمشق تحریم‌های آمریکا علیه ایران را محکوم کرد

يکشنبه 13 آبان 1397
19:46
دمشق تحریم‌های آمریکا علیه ایران را محکوم کرد
دولت سوریه ضمن محکوم کردن تحریم‌های آمریکا علیه ایران اعلام کرد که این تحریم‌ها در ادامه سیاست هدفمند آمریکا برای نابودی امنیت منطقه، به مرحله اجرا در می‌آید.

العالم _ سوریه

یک منبع مسئول وابسته به وزارت خارجه سوریه امروز یکشنبه اعلام کرد، دمشق تصمیم دولت آمریکا در اجرا کردن دور دوم تحریم‌های آمریکا علیه ایران را محکوم می‌کند.

منبع مسئول تاکید کرد که این تحریم‌ها در چارچوب ادامه سیاست‌های آمریکا برای ضربه زدن به ثبات منطقه اجرا می‌شود.

وی افزود: سوریه معتقد است که آمریکا سیاست تحریم‌های تحمیلی یک‌جانبه خود را علیه کشورهایی اعمال می‌کند که دیکته‌های ابرقدرت‌ها را نمی‌پذیرند.

وزارت خارجه سوریه گفت، این تصمیم آمریکا نشان می‌دهد که واشنگتن بار دیگر برجام را نقض کرده است و این خلاف قوانین بین المللی است.

این مقام وزارت خارجه سوریه افزود: دمشق در کنار دولت و ملت ایران در مقابله با این سیاست‌های آمریکا قرار دارد و این تحریم‌های جدید فقط بر مقاومت دولت و ملت ایران می‌افزاید و باعث شکست سیاست‌های غیر اخلاقی آمریکا می‌شود.

دور دوم تحریم‌های یک‌جانبه آمریکا علیه بانک مرکزی، بخش‌های انرژی، بیمه، خطوط کشتیرانی و هواپیمایی ایران از فردا دوشنبه اجرایی می‌شود.

فارس

0% ...

آخرین اخبار

بیسکوف: حمله به کشتی ایرانی، تنش‌آفرینی خطرناک کی‌یف است؛ ایران توان پاسخ دارد


کنسولگری آمریکا در تورنتو دوباره زیر آتش گلوله؛ دومین تیراندازی در سال ۲۰۲۶


بررسی علل توقف حملات ترامپ علیه ایران در العالم


ایران باج‌خواهی آمریکا را رد کرد؛ دیپلماسی عزتمندانه تسلیم نمی‌شود


هشدار مسکو به لندن: بد می بینید!


ارتش سودان کنترل منطقه ام بادر را دوباره به دست گرفت +فیلم


گزارش العالم از استمرار گلوله باران رژیم صهیونیستی علیه جنوب لبنان+ فیلم


لابی صهیونیست عدالت را هدف گرفته است/ "برکناری دادستان لاهه برای فرار نتانیاهو از محاکمه بود"


لبنان ادامه نقض توافق از سوی "اسرائیل" را نمی‌پذیرد


کشتی‌ها برای تردد همچنان مسیر ایران را به کریدور آمریکایی ترجیح می‌دهند


پربیننده ترین خبرها

پنتاگون در تازه ترین آمار خود مدعی شد از زمان آغاز جنگ با ایران در 28 فوریه، 18 سرباز آمریکایی کشته و 624 نفر دیگر زخمی شده‌اند.


منابع خبری آمریکا از تیراندازی در مرکز شهر سیاتل ایالت واشنگتن و زخمی شدن چند نفر بر اساس گزارش‌های اولیه خبر دادند.


سناتور دموکرات: مقام‌های دولت ترامپ درباره جنگ علیه ایران سرگردان هستند


اعتراف پنتاگون به تلفات نظامیان خود؛ ۱۸ نظامی کشته و ۶۲۴ نفر دیگر زخمی شده‌اند


بقائی:آمریکا بستر مناسب برای گفت‌وگو را از بین برد/تبادل پیام از طریق میانجی‌ها ادامه دارد


واکنش معاون وزیر خارجه به فاسد خواندن دیوان بین المللی کیفری از سوی آمریکا


کارشناس علوم سیاسی: آمریکا از فرسایش توان نظامی خود و قدرت پاسخ ایران هراس دارد + ویدئو


حملات توپخانه ای جدید رژیم صهیونیستی به جنوب لبنان


مقام آگاه: با ۶ کشتی عبوری از مسیر ناایمن در تنگه هرمز برخورد شد


عربستان با محاصره یمن، جان ۱۲۰ هزار بیمار سرطانی را به خطر انداخته است+فیلم


یورش نظامیان صهیونیست به قدس و کرانه باختری+ فیلم