وزیر خارجه ترکیه:

تحریم‌های آمریکا بر ضد ایران غیرعاقلانه و خطرناک است

سه شنبه 15 آبان 1397
09:09
تحریم‌های آمریکا بر ضد ایران غیرعاقلانه و خطرناک است مولود چاووش‌اوغلو وزیر امور خارجه ترکیه که هم‌اکنون در توکیو به سر می‌برد از تحریم‌های آمریکا بر ضد ایران به شدت انتقاد کرد و آن‌ها را یکجانبه، غیرعاقلانه و خطرناک نامید.

العالم - ایران / سیاسی

به گزارش شبکه خبری العالم به نقل از آسوشیتدپرس وزیر امور خارجه ترکیه در این خصوص روز سه‌شنبه به خبرنگاران گفت ترکیه با این تحریم‌ها مخالف است؛ چرا که آن‌ها نتیجه‌بخش نیستند.

چاووش‌اوغلو افزود: «درحالی که به دنبال دریافت معافیت از آمریکایی‌ها بوده ایم، با آن‌ها به صراحت سخن گفته ایم که به حاشیه راندن ایران عاقلانه نیست، منزوی کردن ایران خطرناک است، و تنبیه مردم ایران غیرعادلانه است. ... فکر می‌کنم گفتگوی معنادار و تعامل بسیار کارا‌تر است.»

او همچنین از عربستان سعودی درخواست کرد برای برطرف شدن ابهامات پرونده قتل جمال خاشقچی با مقامات ترک همکاری کند و متهمان را به این کشور تحویل دهد.

0% ...

آخرین اخبار

پیام عراقچی به دبیرکل حزب‌الله لبنان: هرگونه توافق با برقراری آتش‌بس در لبنان پیوند دارد


ادعای روبیو درباره احتمال توافق برای پایان دادن به جنگ


ارتش پاکستان: سفر عاصم منیر به تهران ثمربخش بود


شیخ عیسی قاسم: دفاع از خود حق ایران در مواجهه با جنگ ویرانگر است


قایق های پرنده ایران؛ بلای جان دشمنان آمریکایی - صهیونی


رهبر انصارالله یمن: برخی رسانه‌های عربی ادبیات نتانیاهو را تکرار می‌کنند


بقایی: تمرکز ما در این مرحله بر خاتمه جنگ تحمیلی است/ در مرحله نهایی‌سازی یادداشت تفاهم هستیم


فرانسه وزیر امنیت داخلی رژیم صهیونیستی را تحریم کرد


ایران مداخلات و تحریم‌های آمریکا علیه کوبا را محکوم کرد


رایزنی عراقچی و وزیر خارجه عمان درباره امنیت تنگه هرمز