سناتور وارن خواستار قطع فروش سلاح آمریکا به عربستان شد

يکشنبه 20 آبان 1397
02:18
سناتور وارن خواستار قطع فروش سلاح آمریکا به عربستان شد سناتور دموکرات «الیزابت وارن» از دولت آمریکا خواست تا پس از قطع سوخت رسانی به هواپیماهای سعودی، فروش سلاح به عربستان را پایان داده و از حمله به یمن حمایت نکند.

العالم-آمریکا

وارن در توئیتی نوشت: آمریکا بیش از سه سال است که به ائتلاف تحت سرکردگی سعودی کمک کرده تا یمن را بمباران کند.

این سناتور ایالت ماساچوست در توئیت دیگری تاکید کرد: یمن دچار بحران است. ما دیگر نباید بی اعتنا بمانیم. قطع سوخت رسانی آمریکا [به هواپیماهای ائتلاف سعودی] یک آغاز است اما اقدامی بسیار کوچک و بسیار دیرهنگام است. ما نباید فروش سلاح به سعودی ها را که با آنها غیرنظامیان یمنی را می کشند، ادامه دهیم. ما نباید از این جنگ حمایت کنیم.

درخواست وارن در حالی مطرح شده که بسیاری از مقام های آمریکایی از مدتها پیش خواستار پایان حمایت آمریکا از جنگ علیه یمن شده بودند. برخی اعضای کنگره حتی طرحی در این باره ارائه کردند که رای نیاورد. در پی کشته شدن «جمال خاشقچی» روزنامه نگار منتقد سعودی در کنسولگری عربستان در استانبول درخواست ها برای قطع حمایت تسلیحاتی از ریاض افزایش یافته است.

روزنامه واشنگتن پست به نقل از منابعی آگاه در دولت آمریکا نوشته بود سوخت رسانی به هواپیماهای ائتلاف سعودی در جنگ علیه یمن خاتمه پیدا می کند. «جیمز متیس» وزیر دفاع آمریکا گفت که تصمیم درباره این اقدام از قبل برنامه ریزی و در خصوص آن با واشنگتن «مشورت» شده بود.

کارشناسان معتقدند که این تحولات در نتیجه بی ثمر ماندن تلاش های آمریکا و عربستان سعودی در یمن برای شکست نیروهای مردمی و افزایش فشارهای بین المللی علیه ریاض پس از قتل خاشقچی صورت گرفته است.

0% ...

آخرین اخبار

حمله اخیر آمریکا نقض یادداشت تفاهم خاتمه جنگ با ایران بود+ فیلم


اهداف واقعی رژیم صهیونیستی از توافق‌ چارچوب با لبنان+ ویدیو


گزارش العالم از آیین عاشورای حسینی در محل عروج ملکوتی قائد شهید انقلاب + فیلم


ادعای رسانه صهیونیستی درباره احتمال ایجاد خط ارتباطی مستقیم بین رژیم اشغالگر و ارتش لبنان


اسموتریچ: شهرک‌سازی در کرانه باختری، غزه و جنوب لبنان را تقویت می‌کنیم


تأکید رئیس جریان آزاد میهنی لبنان بر تضمین خروج اسرائیل از جنوب این کشور


جبهه عمل اسلامی: توافق چارچوب میان دولت لبنان و دشمن صهیونیستی «مرده به دنیا آمده است»


انصارالله یمن: توافق لبنان و رژیم صهیونیستی، ائتلاف برای نابودی مقاومت است


دیدار نوری المالکی با سفیر ایران در بغداد


دیدار سفیر ایران در گرجستان با وزیر امور خارجه


پربیننده ترین خبرها

مذاکرات لبنان و اسرائیل یک روز دیگر تمدید شد؛ اختلافات ادامه دارد


حامیان فلسطین در ایتالیا خواستار قطع روابط با رژیم صهیونیستی شدند


رایزنی‌های عربستان، قطر و عمان درباره نتایج تفاهم آمریکا و ایران بر امنیت منطقه


یادداشت فعال رسانه‌ای عراقی:رهبر بزرگم، آیت‌الله خامنه‌ای؛ شهادت می‌دهم که تو پیروز حقیقی این نبرد هستی


تداوم نقض آتش‌بس در لبنان/ حمله هوایی رژیم صهیونیستی به «نبطیه» + فیلم


آخرین آمار قربانیان زلزله ونزوئلا تا این لحظه به ۲۳۵ نفر؛ وهمزمانی وقوع زلزله در ژاپن


اذعان روزنامه آمریکایی به خسارت سنگین ایران به پایگاه آمریکا در بحرین


درگیری در جنوب لبنان شماری از نظامیان صهیونیست زخمی شدند


شیخ نعیم قاسم: پروژه آمریکایی ـ صهیونیستی برای حذف مقاومت شکست خورده است


واکنش تهران به بیانیه آمریکا و شورای همکاری؛ امنیت منطقه با دخالت خارجی محقق نمی‌شود


کربلای معلا در روز عاشورا میزبان میلیون‌ها زائر امام حسین (ع) از سراسر جهان