دانش‌آموزان ایرانی بر قله المپیاد جهانی نجوم ایستادند

دوشنبه 21 آبان 1397
07:44
دانش‌آموزان ایرانی بر قله المپیاد جهانی نجوم ایستادند دانش آموزان ایرانی در دوازدهمین المپیاد جهانی نجوم و اختر فیزیک ۲۰۱۸ که در چین برگزار شد، به مقام نخست دست یافتند.

العالم ـ ایران ـ علمی 

فاطمه مهاجرانی، رئیس مرکز ملی پرورش استعدادهای درخشان و دانش پژوهان جوان، با اشاره به افتخار آفرینی دانش آموزان در دوازدهمین المپیاد نجوم و اخترفیزیک که در چین برگزار شد گفت:  ما در این المپیاد با شش طلا و سه نقره رتبه اول جهان را کسب کردیم.

وی افزود: المپیاد نجوم سابقه ۱۲ ساله دارد. نجوم قبلا جداگانه برگزار نمی‌شد و با فیزیک یکی بود که به پیشنهاد ایران از فیزیک مستقل شد و خودمان در ابتدا سال 89 میزبانی آن را به عهده گرفتیم. این ظرفیت را داریم که میزبانی المپیاد را انجام دهیم.

در این المپیاد دانش‌آموزان روسیه و چین به به ترتیب مقام‌های دوم و سوم رسیدند.

تیم «الف» دانش‌آموزان ایران شامل ۴ شرکت‌کننده در المپیاد نجوم موسوم بهIOAA توانست ۴ مدال طلا و یک نقره کسب کند و تیم «ب» ایران نیز موفق به کسب ۲ طلا و ۲ نقره شد. به این ترتیب تیم ایران در مجموع توانست با ۶ مدال طلا و ۳ نقره به مقام نخست دست یابد.

هدی غلامی نیز در المپیاد امسال کاپ بهترین رصد نجوم را کسب کرد و نفر سوم جهان شد. این اولین بار است که دانش‌آموزان ایرانی به مقام نخست این رقابت‌ها دست می‌یابند. 

0% ...

آخرین اخبار

۴ نفر زخمی در حادثه چاقوکشی در لندن


ادعای آمریکا درباره لغو بخشی از تحریم‌های مرتبط با ایران


"صاعقه" جان فوتبالیست تایلندی را گرفت + فیلم


بقائی: برنامه‌ای برای سفر به قطر و پاکستان نداریم/بیانیه مشترک ایران و عمان در مرحله تدوین


کشته و زخمی‌ شدن نظامیان صهیونیست در مجدل زون


حمله به یک کشتی در سواحل یمن و غرق شدن آن


گفتگوی تلفنی وزیر خارجه ایتالیا با عراقچی


حماس: فشار بر اسرائیل برای توقف جنایات، شرط اجرای نقشه راه "آتش بس" است


هشدار شدید یمن به عربستان سعودی


چند شهید و زخمی در تازه ترین حملات به جنوب لبنان