اهانت به ساحت مقدس ائمه (ع) و سکوت الازهر!

دوشنبه 8 آبان 1391
08:17
اهانت به ساحت مقدس ائمه (ع) و سکوت الازهر! در حالي که اخيراً در مصر فيلمي اهانت‌آميز به ساحت مقدس دخت نبي اکرم (ص) پخش شد، موسسه ديني الازهر و مفتي اين کشور به يان اقدام موهن و وقيحانه واکنش نشان نداده‌اند که اين سکوت آن‌ها به نوعي شرکت در اين اقدام زننده به شمار مي‌رود.

به گزارش پایگاه خبری شبکه العالم، اخیراً، در یک فیلم سینمایی به نام «عبده موته» که در مصر منتشر شد به ساحت نورانی اهل بیت علیهم السلام، به ویژه دخت نبی اکرم (ص) اهانت شد.

در این فیلم، رقاصه مصری با نام «دینا» در اقدامی وقیحانه به حضرت فاطمه زهرا (س) و امام حسن و حسین (ع) اهانت کرد.

اقدام وقیحانه این فیلم مصری و رقاصۀ آن خشم بسیاری از مسلمانان، به ویژه شیعیان این کشور را برانگیخته است زیرا مصری‌ها، با همه طوایف و مذاهب، ائمه اطهار علیهم السلام را بسیار مورد احترام قرار می‌دهند.

این رقاصه مصری درباره این اقدام موهن خود مدعی شد مسلمان است و قصد اهانت به اهل بیت رسول الله (ص) را نداشت. بنابراین، پرسشی که در اینجا مطرح می‌شود این است که چرا موسسه دینی الازهر و علمای آن، به ویژه مفتی مصر، در این باره واکنش قاطعی نشان نداده‌اند و سکوت اختیار کرده‌اند؟

در واقع در این مسئله، الازهر و نهادهای دولتی مصر، که به این فیلم اجازه ساخت و پخش داده‌اند، مقصر و مسئول هستند زیرا آن‌ها در جامعه‌ای مسئولیت دارند که مردم آن به ابراز علاقه و محبت به ائمه اطهار علیهم السلام معروف هستند، اما تاکنون سکوت اختیار کرده و حتی این اقدام وقیحانه را محکوم نکرده‌اند.

مردم مصر در طول تاریخ علاقه و محبت خاصی به اهل بیت داشته و دارند. آن‌ها شدیداً به ائمه اطهار (ع) عشق می‌ورزند و ائمه را از سرآمدهای مکتب اسلام می‌دانند و برای زیارت مقدسات اسلامی و زیارتگاه‌های ائمه می‌شتابند. بنابراین، محکوم کردن اهانت به مقدسات اسلامی در این کشور از بدیهیات و مسلمات به شمار می‌رود؛ در غیر این صورت مسئولان دینی و  نهادهای دولتی مسئول پیامدهای این سکوتشان خواهند بود.

ائتلاف مسلمانان برای دفاع از اهل بیت علیهم السلام نامه شدیداللحنی به احمد الطیب، شیخ الازهر، ارسال کرد و در آن از وی خواست برای متوقف کردن پخش فیلم در سینماهای مصری اقدام کند.

ولید اسماعیل عضو ائتلاف مسلمانان این کشور نیز اقدام سازندگان این فیلم را در استفاده ازرقاص زن برای خواندن شعرهای مدایح اهل بیت (ع) به شیوه تمسخر و اهانت‌امیز محکوم کرد.

در همین حال، بهاء انور محمد، سخنگوی رسمی شیعیان مصری و مدیر «مرکز حقوق بشر مصر الفاطمیه» نیز در این باره اعلام کرد: شیعیان مصر درصدد اتخاذ اقدامات قانونی و ارائه دادخواست برای متوقف کردن پخش این فیلم خواهند شد.

موسسه دینی الازهر مصر مسئولیت فعالیت‌های دینی و مرکز صدور فتوی در مصر به شمار می‌رود که تاکنون در این باره تصمیمی اتخاذ نکرده است و سکوت آن در واقع به نوعی نشان می‌دهند که چنین اقدامی را تایید می‌کند.

برخی از علمای منتسب به الازهر مانند یوسف قرضاوی، روحانی سلفی تندروی مصری مقیم دوحه قطر، در برابر اهانت فیلم آمریکایی به ساحت مقدس پیامبر اکرم (ص) نیز واکنش قاطعی نشان ندادند و حتی تظاهرات مسلمانان را در برخی کشورهای اسلامی که بیانگر خشم و نفرت آن‌ها از اهانت‌کنندگان بود محکوم کردند.

بسیاری از مسلمانان در شبکه‌های اجتماعی این اقدام رقاصه مصری را محکوم کرده و از تمام مسلمانان خواسته‌اند به اقدام موهن سازندگان این فیلم مصری، که پس از انتشار فیلم اهانت آمیز به ساحت مقدس پیامبر اکرم در آمریکا صورت گرفته است، واکنش نشان‌دهند.

رقاصه مصری در بخشی از این فیلم و در حال رقص به صورت تمسخرو اهانت‌آمیز شعری با عنوان «یا طاهرة یا أم الحسن والحسین» که مضمون درباره فاطمه زهرا (س) است خوانده است.

کلید واژه ها
0% ...

آخرین اخبار

پزشکیان: احترام ویژه‌ای برای کشورهای همسایه قائلیم اما ..


سخنگوی ارتش: بخش قابل توجهی از توان راداری و پدافندی دشمن نابود شده است


وزیر خارجه عمان: هرگز با اسرائیل وارد فرآیند عادی‌سازی روابط نخواهیم شد/جنگ علیه ایران غیر قانونی است


بقائی: اقدام اتحادیه اروپا برای تحریم ایران، غیر قانونی است


روزنامه صهیونیستی: حزب الله همچنان زنده است/ایران پیروز جنگ خواهد شد


تاکید مسکو و قاهره بر ازسرگیری تلاش‌های دیپلماتیک برای ثبات در منطقه


امنیت کاخ سفید با یک ون به چالش کشیده شد+فیلم


نخست‌وزیر ایتالیا قتل‌عام دختران مدرسه میناب را محکوم کرد


سپاه از تنبیه دو کشتی در تنگه هرمز خبر داد


اسپانیا سفیرش در اراضی اشغالی را فراخواند