عمار الحکیم: ایران منسجم تر از گذشته در مقابل تحریم های آمریکا می ایستد

چهارشنبه 23 آبان 1397
17:09
عمار الحکیم: ایران منسجم تر از گذشته در مقابل تحریم های آمریکا می ایستد سید عمار الحکیم رهبر جریان حکمت ملی عراق در جلسه ای داخلی تأکید کرده است که آمریکا به دنبال شکستن اراده جمهوری اسلامی ایران است و این اقدام را از طریق فشار بین المللی و منطقه ای ، فشارهای اقتصادی و ابزارهای خود به ویژه اسرائیل انجام می دهد.

العالم - عراق

وی تأکید کرده است که تیم شاهین های جنگ آمریکا علاقه و میل شدیدی برای تشدید اوضاع با ایران دارند و نهادهای ایرانی هم نسبت به گذشته منسجم تر و توانمند تر شده اند.

رهبر جریان حکمت ملی عراق گفت منطقه خاورمیانه نه تنها به سوی آرامش گام بر نمی دارد بلکه در مسیر تشدید تنش قرار دارد و این وضعیت هم به این دلیل ایجاد شده است که وضعیت مدام پیچیده تر شده است و نمی توان در مدت زمان کوتاهی آن را حل و فصل کرد.

وی در پایان ابراز امیدواری کرده است که جمهوری اسلامی ایران از این بحران عبور کند و رویکرد ایالات متحده نسبت به خاورمیانه با میانه روی و عقلانیت همراه شود.

0% ...

آخرین اخبار

سپاه: تنگه هرمز تا پایان دخالتهای غیر قانونی آمریکا بسته شد


تقدیر سازمان بین‌المللی دریانوردی از کشتی ایرانی ناجی ۷۳ نفر در دریای مدیترانه


مردم عراق تعطیلی کنسولگری کویت را خواستار شدند


گزارش العالم از حملات رژیم صهیونیستی و زخمی شدن چند شهروند لبنانی +فیلم


خبرگزاری فرانسه: دور بعدی مذاکرات لبنان و اسرائیل ۱۵ و ۱۶ ژوئیه برگزار می‌شود


رسانه رژیم صهیونیستی: دستوری درباره عقب‌نشینی از لبنان صادر نشده است


حضور هیات آمریکایی در لبنان برای گفت و گو در باره عقب نشینی اسرائیل


عضو کنگره آمریکا توسط صهیونیست‌های مسلح در کرانه باختری متوقف شد+ فیلم


شنیده شدن صدای انفجار در اربیل و سلیمانیه عراق


دیدار وزرای خارجه ایران و عمان با دستور کار تحولات منطقه و تنگه هرمز