ینی شفق فاش کرد

تیم مرتبط با امارات، مامور پاکسازی آثار قتل خاشقچی در کنسولگری

يکشنبه 27 آبان 1397
15:14
تیم مرتبط با امارات، مامور پاکسازی آثار قتل خاشقچی در کنسولگری یک روزنامه ترکیه‌ای به نقل از منبعی مطلع نوشته است تیم مرتبط با امارات عربی متحده، مامور پاکسازی آثار قتل خبرنگار عربستانی در کنسولگری ریاض در ترکیه بود.

العالم- ترکیه 

روزنامه ترکیه‌ای «ینی شفق» در گزارشی نوشته است تیم دومی که برای سرپوش گذاشتن بر قتل «جمال خاشقچی» وارد استانبول شده بود، از سوی «محمد دحلان»، مامور ولی‌عهد امارات عربی متحده، فرستاده شده بود. 

ینی شفق به نقل از منبعی نوشت، دحلان که ریشه‌ای فلسطینی دارد، نقشی فعال در جمع آوری یک تیم برای پاکسازی آثار قتل خبرنگار عربستانی در کنسولگری ریاض در ترکیه، بر عهده داشت. 

همان تیمی که دحلان به استانبول اعزام کرده بود، پشت ترور یک مقام ارشد حماس به نام محمود المبحوح  در سال ۲۰۱۰ بود.

دحلان،  رئیس سابق دستگاه امنیت تشکیلات خودگردان است که به «هیت‌مَن خاورمیانه» مشهور است و میانجی اصلی میان دولت امارات و یک گروه ترور در یمن بوده است. 

ینی شفق ادامه داد، این تیم یک روز قبل از قتل خاشقچی از لبنان وارد استانبول شده بود و روز قتل وارد کنسولگری ریاض در استانبول شده بودند.  

پیش از این نیز خبرگزاری رویترز گزارش داده بود یک تیم شیمیدان و متخصص سم‌شناسی از عربستان سعودی چند روز بعد از قتل خاشقچی برای سرپوش گذاشتن بر قتل و از بین بردن آثار به ترکیه اعزام شد. 

ینی شفق در ادامه نوشت، بر اساس گزارش‌ها بازرسان ترکیه‌ای ردپای اسید هیدروفلوریک و دیگر مواد شیمیایی داخل چاه خانه کنسول سعودی در استانبول کشف شده بود که به نظر می‌رسد جسد خاشقچی با این مواد شیمیایی از بین رفته باشد. 

جمال خاشقچی خبرنگار عربستانی روزنامه واشنگتن پست و منتقد بن‌سلمان ولی‌عهد سعودی، روز دهم مهر ماه بعد از ورود به کنسولگری ریاض در استانبول ناپدید شد و سپس اثبات شد، وی کشته شده است.

0% ...

آخرین اخبار

انتخابات سراسری در بریتانیا آغاز شد / آزمون بزرگ برای دولت استارمر


تمرکز اسلام‌آباد بر دائمی شدن آتش بس ایران و آمریکا است


پولیتیکو: زیاده خواهی ترامپ مانع توافق با ایران است


محسنی اژه‌ای: دشمن متجاوز در جنگ اخیر به هیچ یک از اهدافش نرسید


واشنگتن‌پست تصاویر ایران از خسارات به پایگاه‌های آمریکا را تایید کرد


واکنش قالیباف به انتشار اخبار جعلی دربارهٔ مذاکرات از قول آمریکایی‌ها


پاسخ های کوبنده حزب الله به دشمن صهیونیستی


سازمان ملل خواستار آزادی فوری دو فعال ناوگان الصمود شد


16 عملیات حزب‌الله علیه اشغالگران


حماس: حملات اسرائیل نقض آشکار توافق شرم‌الشیخ و تداوم نسل‌کشی است


پربیننده ترین خبرها

تعلیق پروژه آزادی ترامپ درباره تنگه هرمز یک روز پس از اجرا/ ادعای پیشرفت بزرگ در مسیر توافق با ایران


قرارگاه خاتم‌الانبیا(ص): ایران در روزهای گذشته هیچ عملیاتی علیه کشور امارات انجام نداد


دیدار وزرای خارجه ایران و چین با دستور کار روابط دوجانبه و تحولات منطقه ای


وزارت خارجه با رد ادعاهای ابوظبی: امارات از ادامه هم‌دستی با آمریکا و اسرائیل خودداری کند


اعتراض تهران به سانسور و راهزنی دیجیتال آمریکا/ شبکه اجتماعی ایکس تیک آبی حساب کاربری بقائی را حذف کرد


ادعای وزیر خارجه آمریکا: مرحله تهاجمی جنگ با ايران به پايان رسيده است


سخنگوی حماس: کاهش ورود کمک‌ها به غزه نقض آشکار آتش‌بس است


توصیه یک اندیشکده آمریکایی درباره بازگشت دیپلماسی به تنگه هرمز


ورود ایران به جمع سازندگان رآکتورهای پیشرفته فشاربالا


وزیر خارجه چین: جنگ آمریکا و اسرائیل علیه ایران نامشروع است/ تاکید عراقچی بر حفاظت از منافع مشروع ایران در مذاکرات


کاهش قیمت نفت با عقب نشینی ترامپ از عملیات "پروژه آزادی" تنگه هرمز