روایت خبرنگار عربستانی از خط خوردن بیرانوند/ باز هم پای طارمی درمیان است!

دوشنبه 28 آبان 1397
17:05
روایت خبرنگار عربستانی از خط خوردن بیرانوند/ باز هم پای طارمی درمیان است!
یک خبرنگار عربستانی و عضو سابق AFC دلیل خط خوردن دروازه بان پرسپولیس از فهرست نهایی مرد سال آسیا ۲۰۱۸ را اعلام کرد.

العالم _ ایران / ورزشی

روز گذشته بسیاری از رسانه های معتبر عربی و انگلیسی زبان از نامزدی علیرضا بیرانوند، دروازه بان تیم ملی ایران و عضو باشگاه پرسپولیس برای کسب عنوان بهترین بازیکن سال آسیا خبر دادند.

اما سایت کنفدراسیون فوتبال آسیا امروز رسما ۳ نامزد اصلی کسب این جایزه را اعلام کرد که بیرانوند در این لیست حضور نداشت و به نوعی خط خورده بود.

در جدیدترین خبر سعد الحارثی، خبرنگار عربستانی و عضو سابق AFC مدعی شد که دلیل خط خوردن علیرضا بیرانوند از لیست بهترین ها، محرومیت پرسپولیس از نقل و انتقالات به خاطر فوتبال ناپاک است.

این عضو سابق AFC نوشت: کنفدراسیون فوتبال آسیا صبح روز گذشته(یکشنبه) به باشگاه پرسپولیس نامه ای را ارسال کرد و نامزد شدن علیرضا بیرانوند برای کسب عنوان مرد سال آسیا را اعلام کرد.اما بلافاصله توضیح داد که این جایزه شامل قانون فوتبال پاک می شود و باشگاه پرسپولیس به خاطر پرونده مهدی طارمی از پنجره نقل و انتقالات از سوی فیفا محروم است و در نتیجه بیرانوند نیز از این لیست خارج می شود.

نود

0% ...

آخرین اخبار

هشدار سرلشکر رضایی نسبت به همراهی هر کشوری در جنگ اقتصادی با ایران


آمادگی کامل راهداری برای مقابله با هرگونه حمله به زیرساخت‌های جاده‌ای / مسیرهای جایگزین از پیش تعیین شد


شهرک‌نشینان صهیونیست کرانه باختری را به آتش می‌کشند و نتانیاهو اوضاع را به طرف انفجار سوق می‌دهد


شهادت یک فلسطینی در نزدیکی رام‌الله بدست نظامیان رژیم صهیونیستی


کسب چهار مدال و رتبه چهارم جهان در کشتی آزاد


فناوری هوشمند نابینای مصری برای دیدن جهان!


طلای جهانی جوانان؛ پیروزی قدرتمند کشتی‌گیر ایرانی در وزن ۷۰ کیلوگرم


هت‌تریک خاتون در آسیا / نماینده ایران صعود کرد


قشقاوی: دریافت هزینه خدمات از کشتی‌های عبوری از تنگه هرمز تصویب شد


وزارت دفاع عراق: ۹ مهر تاریخ نهایی خروج نیروهای بیگانه است