رایزنی حکیم و عبدالمهدی درباره تکمیل کابینه عراق

سه شنبه 29 آبان 1397
14:11
رایزنی حکیم و عبدالمهدی درباره تکمیل کابینه عراق
نخست وزیر عراق و رئیس ائتلاف اصلاح و سازندگی این کشور راه‌های تکمیل کابینه وزارتی و اجرای برنامه دولت و ارائه خدمات رسانی را بررسی کردند.

العالم _ عراق

سید عمار حکیم رئیس ائتلاف اصلاح و سازندگی با عادل عبدالمهدی نخست وزیر عراق دیدار کرد.

بر اساس بیانیه دفتر سید عمار حکیم، رهبر جریان حکمت ملی، در دیدار با «عادل عبدالمهدی»، نخست وزیر عراق، روند تکمیل کابینه و اجرای برنامه دولت و خدمت رسانی به شهروندان را بررسی کرد.

در این دیدار که روز سه شنبه در دفتر رهبر جریان حکمت ملی عراق در بغداد انجام شد، حکیم بر اهمیت تکمیل کابینه با وزرایی پاکدست و توانمند در اداره امور تأکید کرد.

وی همچنین خواستار آن شد که اولویت اصلی دولت در مرحله پیش رو تأمین خدمات و تقویت امنیت و افزایش نقاط مثبت در کارنامه دولت باشد.

حکیم بر اهمیت ارتباط تنگاتنگ میان دولت و مجلس و انسجام این دو برای تکمیل روند بازسازی کشور که لازمه آن تصویب قوانین و اجرای آنهاست تأکید کرد و خواستار کنار ماندن عراق از کشمکش های منطقه ای و محورهای بین المللی شد.

وی بار دیگر بر حمایت کامل جریان حکمت ملی از دولت در اجرای برنامه هایش و تحقق خواست ملت عراق تأکید کرد.

عادل عبدالمهدی نیز در این دیدار انتخاب سیدعمار حکیم به رهبری ائتلاف «اصلاح و سازندگی» را تبریک گفت.‎

0% ...

آخرین اخبار

فرمانده کل ارتش: تا آخرین قطره خون از ایران دفاع می‌کنیم


بستن حساب کاربری روابط عمومی سپاه، نشانه‌ وحشت جبهه استکبار از داده‌های دقیق است


رییس مرکز پژوهشی هندی: کشورهای عضو بریکس می‌توانند به ناتوی مستقل در جهان تبدیل شوند


فضای سرد نشست ترامپ و نتانیاهو و اهداف متفاوت + فیلم


ستاد اربعین: زائران ایرانی در سلامت کامل هستند


تیم کشتی فرنگی نوجوانان بروی سکوی سوم جهان ایستاد


موج عظیم اربعین در مرز مهران؛ عبور بیش از یک میلیون زائر


استقبال از نتانیاهو در واشنگتن با شعار «جنایتکار جنگی»


از ایده تا تأثیر جهانی؛ روایت سازنده انیمیشن‌های لگویی از جنگ رسانه‌ای علیه ایران


مجلس اعلای اسلامی عراق: هدف از تجاوز به کشور ما، ایجاد بی ثباتی است