جمعیت الوفاق:

انتخابات بحرین غیر قانونی است/ انتخابات در فضایی خفقان آور و سرکوبگرانه برگزار شد

شنبه 3 آذر 1397
22:31
انتخابات بحرین غیر قانونی است/ انتخابات در فضایی خفقان آور و سرکوبگرانه برگزار شد شیخ «حسین الدیهی» معاون دبیرکل جمعیت «الوفاق» بزرگترین اپوزیسیون بحرین، انتخابات پارلمانی این کشور را «غیر قانونی» خواند.

العالم-بحرین

شیخ الدیهی اظهارداشت: این انتخابات فاقد مشروعیت است و بسیاری از طرف‌های بین‌المللی در خصوص قانونی بودن این انتخابات تشکیک کرده‌اند.

وی گفت که مقامات بحرینی با تحت فشار قرار دادن رسانه‌های داخلی و محدود کردن آن مانع بیان حقایق مربوط به میزان مشارکت مردم در انتخابات شدند.

معاون دبیر کل الوفاق بحرین تاکید کرد که رژیم بحرین پس از سیلی خوردن از ملت، در تضعیف اراده ملی مردم شکست خورده است.

وی تاکید کرد انتخابات کنونی در فضایی خفقان آور و سرکوبگرانه در حال برگزاری است و بر اساس آنچه که سازمان عفو بین الملل گزارش کرده است پیش از برگزاری انتخابات رژیم آل خلیفه حملات سرکوبگرانه شدیدی را علیه معترضین بحرینی اعمال کرده است .

انتخابات بحرین در حالی امروز برگزار شد که احزاب مخالف رژیم آل‌خلیفه از جمله جمعیت ملی-اسلامی الوفاق آن را تحریم کرده بودند و علاوه بر آن، با موجی از انتقادهای نهادهای حقوق بشری بین‌المللی روبه رو شده بود که معتقدند نتیجه این انتخابات از قبل تعیین شده است؛ به خصوص که منامه از سیاست عربستان سعودی تبعیت می‌کند.

0% ...

آخرین اخبار

عراقچی: بی‌اعتنایی جامعه بین‌الملل در عادی‌سازی تروریسم نشانه ی فروپاشی محاسبه‌شده اخلاق است


سپاه پاسداران : انتقام خون وزیراطلاعات کشورمان را قاطعانه خواهیم گرفت


حزب‌الله:ایران با مقاومت خود، طرح‌های استعماری و تفرقه‌افکنانه صهیوآمریکایی را خنثی می کند


تسلیت رئیس مجلس در پی شهادت وزیر اطلاعات


مراجع تقلید و علما شهادت دکتر لاریجانی را تسلیت گفتند


پزشکیان، شهادت وزیر اطلاعات را تسلیت گفت


سپاه: ️گلوی فرماندهان و سربازان شما زیر چکمه رزمندگان اسلام است + فیلم


رئیس قوه قضائیه، در پیامی شهادت وزیر اطلاعات را تسلیت گفت


حجت‌الاسلام سیداسماعیل خطیب وزیر اطلاعات به درجه شهادت نائل شد


پیام تسلیت رهبر معظم انقلاب بمناسبت شهادت دکتر علی لاریجانی و همراهانش


پربیننده ترین خبرها