آغاز کمدی انتخابات در بحرین!

شنبه 3 آذر 1397
11:37
آغاز کمدی انتخابات در بحرین! انتخابات پارلمانی و شورای شهر بحرین صبح امروز در حالی آغاز شد که مخالفان حکومت آل خلیفه این انتخابات را تحریم کرده‌اند.

العالم _ بحرین

صبح امروز شنبه حوزه‌‌های اخذ رأی در استان‌های مختلف بحرین کار رأی‌گیری از واجدین شرایط را آغاز کردند.

در حالیکه مخالفان بحرینی این انتخابات را تحریم کرده‌اند اما خبرگزاری بحرین (بنا) از اقبال گسترده شهروندان برای شرکت در این انتخابات خبر داد.

مخالفان این کشور از جمله جمعیت ملی-اسلامی «الوفاق» این انتخابات را تحریم کرده‌اند و دولت بحرین نیز به اعمال مجازات علیه تحریم‌کنندگان انتخابات تهدید کرده است.

دادستانی کل بحرین اخیرا در راستای سرکوب مخالفان، حبس «علی العشیری» نماینده سابق پارلمان از فراکسیون الوفاق را به دلیل تحریم انتخابات، به مدت ۱۰ روز دیگر تمدید کرد.

العشیری هشتم نوامبر جاری در صفحه توئیتر خود نوشته بود: « برخی‌ها هنوز این سوال را می‌پرسند که آیا در انتخابات شرکت کنند یا خیر؟ گویی که آنها اوضاع سیاسی بحرانی کشور دنبال نمی‌کنند، من به عنوان یک شهروند بحرینی از حقوق سیاسی و مدنی محروم هستم و لذا من و خانواده‌ام انتخابات پارلمانی و شورای شهر را تحریم می‌کنیم، نه به قانون عزل سیاسی.»

اهالی «کرانه» و «بوری» تحریم انتخابات را اعلام کردند

اهالی منطقه «کرانه» در بیانیه‌ای بر تحریم انتخابات تأکید کرده و گفتند که با موضع علماء مبنی بر عدم یاری ظالم و حمایت از مظلومین و ستمدیدگان موافق بوده و تحریم این انتخابات صوری را اعلام می‌کنیم.

اهالی منطقه «بوری» نیز مخالفت خود با برگزاری آنچه «نمایش کُمدی انتخابات» خواندند، اعلام کرده و گفتند که به تهدیدات دولت نیز اعتنایی ندارند.

0% ...

آخرین اخبار

حشد الشعبی: تشییع پیکر رهبر شهید انقلاب اسلامی به درخواست دولت در عراق انجام می‌شود


تکذیب یک خبر؛ غریب‌آبادی: برگزاری مذاکرات فنی برای این هفته برنامه ریزی نشده بود


تأکید رئیس قوه قضاییه بر اجرای دقیق و سریع فرامین رهبر معظم انقلاب


مدیریت دولت در جنگ بسیار عاقلانه بود/ امضای تفاهمنامه با دیدگاه صاحبنظران، اصل قرآنی است


موج گرمای کم‌سابقه به افزایش مرگ ومیر در فرانسه منجر شد


ناخرسندی باکو از تصمیم تل‌آویو


وزیر خارجه عراق به دمشق رفت


رایزنی عراقچی در بغداد برای تقویت همکاری های راهبردی و هماهنگی تشییع رهبر شهید+ فیلم


برگزاری نخستین نشست کمیته مشترک هرمز با محوریت آینده مدیریت تنگه


رئیس‌جمهور: ۶ میلیارد دلار از منابع ایران آزاد می‌شود