قاضی آمریکایی حکم به اجرای حبس مشاور انتخاباتی ترامپ داد

يکشنبه 4 آذر 1397
21:15
قاضی آمریکایی حکم به اجرای حبس مشاور انتخاباتی ترامپ داد یک قاضی فدرال آمریکا یکشنبه درخواست مشاور سابق رئیس‌جمهور آمریکا برای معوق کردن حکم حبس خود را رد کرد.

العالم - آمریکا

یک قاضی فدرال آمریکا روز یکشنبه درخواست «جورج پاپادوپلوس»، یکی از مشاوران «دونالد ترامپ» در دوران رقابت‌های انتخاباتی در سال ۲۰۱۶ برای معوق کردن محکومیتش را رد کرد.

به نوشته رویترز،  «پاپادوپلوس» روز دوشنبه بعد از رد درخواست او از سوی «راندولف ماس»، قاضی فدرال برای گذراندن دوران ۱۴ روزه حبس خود راهی زندان شد.

«پاپادوپلوس» که پیش از این به اتهاماتش درباره دروغگویی به مسئولان فدرال در ماجرای تحقیقات در خصوص نقش روسیه در انتخابات ریاست‌جمهوری آمریکا اعتراف کرده بود قصد داشت اجرای محکومیتش را تا زمان اعلام حکم مربوط به پرونده‌ای دیگر درباره قانونی بودن مأموریت «رابرت مولر»، بازرس ویژه تحقیقات درباره پرونده روسیه به تعویق بیندازد.

رابرت مولر در حال تحقیق درباره تبانی ادعایی تیم ترامپ با روسیه در جریان رقابت‌های انتخابات ریاست‌جمهوری آمریکا است. 

فارس

0% ...

آخرین اخبار

عراقچی وارد اسلام‌آباد شد


استعفا مدیرعامل تروث سوشال پس از ثبت 1.1 میلیارد دلار زیان


نمایندگی ایران: توقیف کشتی حامل تجهیزات پزشکی «توسکا» نقض آشکار قوانین بین‌المللی است


فون‌درلاین: هدف مشترک اروپا، مذاکره برای پایان پایدار جنگ است


تخریب یک مسجد و چند ساختمان غیرنظامی در سوریه توسط ارتش رژیم صهیونیستی


عراقچی اهداف سفر منطقه ای خود را تشریح کرد


هشدار فراکسیون حزب‌الله در پارلمان لبنان درباره پیامدهای ناگوار مذاکره مستقیم با رژیم صهیونیستی


بیانیه دفتر نخست‌وزیری رژیم اسرائیل درباره تومور سرطانی نتانیاهو


لندن در واکنش به فشار ترامپ بر سر فالکلند: حاکمیت با انگلیس است


حزب‌الله: آتش‌بس بدون تعهدات "اسرائیل" بی‌معنی است