رژیم صهیونیستی زمان اجرای معامله قرن را اعلام کرد

چهارشنبه 7 آذر 1397
10:56
رژیم صهیونیستی زمان اجرای معامله قرن را اعلام کرد
در حالی که سفیر آمریکا در فلسطین اشغالی علت به تعویق افتادن اجرای طرح موسوم به 'معامله قرن' را تلاش برای ایجاد مقبولیت بیشتر این طرح خوانده بود، نماینده رژیم صهیونیستی در سازمان ملل مدعی شد که واشنگتن اوایل سال آینده میلادی این طرح را منتشر خواهد کرد.

 

العالم - فلسطین اشغالی

پایگاه خبری 'عربی 21 ' نوشت، 'دانی دانون' نماینده رژیم صهیونیستی در سازمان ملل در گفت و گوی مطبوعاتی در مقر این سازمان در نیویورک، زمان اجرای طرح آمریکایی موسوم به معامله قرن توسط واشنگتن را اوایل سال آینده دانست.

دانون با ادعای اینکه جزئیات طرح مذکور را نمی داند، افزود: فقط می دانم که این طرح به زودی تکمیل می شود. 

وی اضافه کرد که دولت آمریکا اخیرا جزئیات اجرای این طرح را با اسرائیل بررسی کرد و در حال حاضر طرح در حال آخرین مراحل تکمیل شدن است و در اوایل سال آینده، واشنگتن آن را برای اجرا منتشر خواهد کرد.

وی از پاسخ به سوال درباره اینکه آیا این طرح منجر به تشکیل دو دولت می شود، طفره رفت و مدعی شد که جزئیات طرح را نمی داند .

دانون اوایل سال آینده را بهترین زمان برای اجرای طرح آمریکایی معامله قرن دانست، زیرا آن زمان ، چند ماه قبل از برگزاری انتخابات در سرزمنیهای اشغالی است.

سفارت آمریکا در سرزمینهای اشغالی دیروز در بیانیه ای اعلام کرد که 'جرد کوشنر'، 'جیسون گرینبلات' و 'دیوید فریدمن' هفته گذشته با 'دونالد ترامپ ' رئیس جمهوری آمریکا دیدار و دیدگاه های وی را برای تحقق صلحی فراگیر میان اسرائیل و فلسیطنی ها بررسی کردند.

طرح ضد فلسطینی معامله قرن شامل انضمام کامل قدس به رژیم صهیونیستی، انضمام شهرک های موجود در کرانه باختری به این رژیم، نابودی کامل حق بازگشت آوارگان فلسطینی و تعیین منطقه 'ابودیس' به عنوان پایتخت کشور فلسطین است.

این طرح با واکنش های شدیدی از سوی مسلمانان و فلسطینیان رو به رو شده و تنش ها و درگیری ها با نظامیان اسرائیلی را در فلسطین از جمله نوار غزه افزایش داده است.

ایرنا

0% ...

آخرین اخبار

عفو بین الملل: ادامه تجارت اروپا با "اسرائیل" شرم آور است


بقائی: تصمیم قطعی برای شرکت یا عدم شرکت در مذاکرات پاکستان هنوز گرفته نشده است


پزشکیان: باید به جای رقابت‌های مخرب، رقابت در خدمت‌رسانی شکل بگیرد


الحوثی: در برابر هرگونه تجاوز به ایران، بی‌طرف نخواهیم بود


کارشناس نظامی روسیه: تعرض به ناو ایرانی مغایر با حقوق بین‌الملل بود/ پیام پهپادهای صورتی


رئیس جمهور نیکاراگوئه: ترامپ عقل سالمی ندارد


اذعان نخست وزیر سابق رژیم صهیونیستی به شکست راهبرد این رژیم در جنگ اخیر


اسلام‌آباد: بر لزوم تمدید آتش‌بس ایران و آمریکا تاکید می‌کنیم


مدودف: اروپا برای آمریکا بی ارزش است


فرانسه: آتش‌بس در لبنان باید حفظ شود