«سی‌بی‌اس» خبر داد؛

فرمانده ناوگان دریایی آمریکا در غرب آسیا، احتمالا خودکشی کرده است

يکشنبه 11 آذر 1397
12:10
فرمانده ناوگان دریایی آمریکا در غرب آسیا، احتمالا خودکشی کرده است یک رسانه آمریکایی به نقل از منابع پنتاگون خبر داده که علت مرگ دریاسالار «اسکات استرنی» فرمانده ناوگان دریایی آمریکا در غرب آسیا ظاهرا خودکشی بوده است.

العالم- آمریکا

 مقام‌های وزارت دفاع آمریکا به یک رسانه این کشور خبر دادند که به نظر می‌رسد که «اسکات استرنی» فرمانده ناوگان دریایی آمریکا در غرب آسیا که جسد او در بحرین پیدا شده، خودکشی کرده باشد.

طبق گزارش شبکه «سی‌بی‌اس نیوز»، مقام‌های وزارت دفاع آمریکا به این شبکه گفتند که از نظر آنها اینطور به نظر می‌رسد که علت مرگ فرمانده ناوگان دریایی آمریکا در غرب آسیا، «خودکشی» است.

نیروی دریایی آمریکا روز شنبه در بیانیه‌ای رسمی از مرگ دریاسالار «اسکات استرنی» فرمانده ناوگان پنجم نیروی دریایی این کشور خبر داده بود. جسد استرنی عصر روز شنبه در اقامتگاه او در بحرین پیدا شد. بحرین میزبان ناوگان پنجم نیروی دریایی آمریکاست.

«جان ریچاردسن» فرمانده عملیات نیروی دریایی آمریکا در پیامی ویدئویی، این خبر را «ویرانگر» توصیف کرد و گفت فعلا فرضیه قتل یا خرابکاری مطرح نیست. با این حال، به گفته او، تحقیق مشترک بین اداره تحقیقات جنایی و وزارت کشور بحرین آغاز شده است.

به دنبال مرگ استرنی، دریابان «پل اسچیلز» معاون ناوگان پنجم دریایی آمریکا مستقر در بحرین به صورت موقت مسئولیت اداره این ناوگان را برعهده گرفته است

0% ...

آخرین اخبار

ویدئوگرافیک | پیروزی قاطع ایران؛ عقب‌نشینی آمریکا و رژیم صهیونیستی از حمله به ضاحیه و بیروت


 گفتگوی تلفنی وزرای امور خارجه ایران و مصر


واقعیت رابطه آمریکا با اسرائیل


محور مقاومت، درهم شکننده اسرائیل


بانک‌ها بر کنترل نقدینگی و تأمین مالی تولید متمرکز شوند


نفس‌های آخر اورژانس غزه؛ 300 شهید و تخریب 80 درصدی ناوگان آمبولانس


حزب‌الله: معادله «ضاحیه در برابر شهرک‌های شمالی» را نمی‌پذیریم


پزشکیان: اجرای برنامه‌های حفظ پایداری بازار تسریع شود


پیش‌بینی 3 روز بدرقه و 24 ساعت تشییع پیکر امام شهید


انهدام گسترده پهپادهای دشمن محصول بازتعریف بازدارندگی پدافند هوایی بود