دادخواست قضایی برای انحلال حزب «النهضه» تونس

يکشنبه 11 آذر 1397
21:05
دادخواست قضایی برای انحلال حزب «النهضه» تونس
کمیته دفاع از معارضان تونسی از تصمیم خود برای ارائه دادخواست قضایی جهت انحلال حزب «النهضه» به بهانه ارتباط آن با تروریسم خبر داد.

العالم - تونس

کمیته دفاع از دو معارض تونسی به نام‌های «شکری بلعید» و «محمد البراهمی» که در سال ۲۰۱۳ ترور شده‌اند، اعلام کرد که قصد دارد دادخواست قضایی برای انحلال حزب «حرکة النهضه» ارائه کند.

«علی کلثوم» عضو کمیته دفاع از بلعید و البراهمی با اعلام این مطلب گفت که این دادخواست با استناد به بند هفتم قانون مبارزه با تروریسم که بر انحلال هر گونه حزب و جمعیتی در صورت ارتباط آن با تروریسم تأکید دارد، ارائه خواهد شد.

شکری بلعید معارض تونسی روز ۶ فوریه ۲۰۱۳ مقابل منزلش به ضرب گلوله کشته شد و ترور وی زلزله سیاسی در این کشور به وجود آورد و پس از آن «محمد البراهمی» هماهنگ‌کننده کل جریان مردمی تونس در جولای همان سال ترور شد و این قضیه به بحرانی شدن وضعیت تونس انجامید.

طبق گزارش شبکه الجزیره، جنبش النهضه چند روز پیش از اتهام‌زنی ریاست‌جمهوری تونس به جبهه مردمی النهضه در خصوص دست داشتن در ترور بلعید و البراهیم، ابراز تعجب کرد.

«الباجی قائد السبسی» رئیس‌جمهور تونس اواخر ماه گذشته در کاخ ریاست‌جمهوری قرطاج میزبان سه عضو کمیته دفاع از بلعید و البراهمی بود که در این نشست بار دیگر جنبش النهضه را به دست داشتن در ترور بلعید و البراهمی متهم کردند.

واکنش النهضه

«سمیر دیلو» نماینده پارلمان تونس از جنبش النهضه گفت که این جنبش هیچ نگرانی از اقدام کمیته دفاع از بلعید و البراهمی ندارد اما در عین حال این اقدامات بیانگر یک طرح سیاسی است.

وی افزود که جنبش النهضه به حق همه تونسی‌ها از جمله هیأت‌ها، احزاب و غیره برای مراجعه به دستگاه قضایی احترام می‌گذارد.

فارس

0% ...

آخرین اخبار

قالیباف:هدف آمریکا چپاول کشورهای منطقه است


حماس: شورای صلح غزه، در قبال تشدید تنش‌ها و اقدامات اشغالگران مسئول است


تشدید حملات متجاوزانه رژیم صهیونیستی به لبنان؛ شمار شهدا به ۴ هزار و ۳۴۸ نفر رسید


ساحل سرخ: جادوی طبیعت در جزیره هرمز


قدردانی نخست‌وزیر عراق از حمایت‌های جمهوری اسلامی ایران


وقتی نیروهای آمریکایی نمی توانند از خود محافظت کنند باید بروند


ارتش یمن: سه معادله را به عربستان تحمیل کردیم


رئیس پارلمان لبنان: اتفاقات جنوب لبنان قابل تحمل نیست


پاکستان: حملات اسرائیل به سوریه نقض آشکار قوانین بین المللی است


جهاد اسلامی: رژیم صهیونیستی بر ادامه جنگ نسل‌کشی و کشتار در منطقه اصرار دارد