آمریکا خواستار اعمال تحریم‌های جدید علیه ایران توسط اروپا شد

دوشنبه 12 آذر 1397
19:18
آمریکا خواستار اعمال تحریم‌های جدید علیه ایران توسط اروپا شد نماینده ویژه وزارت خارجه آمریکا در امور ایران از کشورهای اروپایی خواسته ایران را به بهانه برنامه موشکی تحریم کنند.

العالم -آمریکا

«برایان هوک»، نماینده ویژه وزارت خارجه آمریکا در امور ایران از کشورهای اروپایی خواسته ایران را بابت برنامه موشکی تحریم کنند.

خبرگزاری آسوشیتدپرس نوشته برایان هوک تأکید تهران مبنی بر اینکه برنامه موشکی ایران دفاعی است را رد کرد. او در جمع خبرنگارانی که همراه با «مایک پامپئو»، وزیر خارجه آمریکا عازم بروکسل بودند گفت برنامه موشکی ایران تهدید و ناقض قطعنامه شورای امنیت است. 

مایک پامپئو، وزیر امور خارجه آمریکا پیش از این در توئیترش مدعی شده بود ایران یک موشک میان‌برد بالستیک آزمایش کرده که قادر است کلاهک‌های متعدد حمل کند. وی مدعی شد که آنچه او ادعا می‌کند آزمایش شده، قطعنامه 2231 شورای امنیت را نقض می‌کند.

قطعنامه ۲۲۳۱ شورای امنیت با لحنی غیر الزام‌آور تنها از ایران خواسته، موشک‌هایی را که برای داشتن قابلیت حمل کلاهک هسته‌ای طراحی شده‌اند، آزمایش نکند. ایران تصریح کرده که هیچ‌کدام از موشک‌هایش برای حمل کلاهک هسته‌ای طراحی نشده‌اند.

0% ...

آخرین اخبار

پرچم فلسطین در جشن قهرمانی اسپانیا به اهتزاز درآمد + فیلم


بقائی: میانجی‌ها پیشنهادهایی برای توقف درگیری‌ها آورده‌اند


هواپیما‌های بزرگ ترابری آمریکا هدف قرار گرفتند


شهادت امام جمعه مسجد علی بن ابی‌طالب(ع) میرجاوه در حمله تروریستی افراد مسلح ناشناس


روسیه: آمریکا حمله به تاسیسات اتمی ایران را متوقف کند


یحیی سریع؛ مهندس جنگ روانی یمن و نماد اقتدار رسانه‌ای در جبهه مقاومت


واکنش روسیه به حضور نظامی آمریکا در منطقه


تقدیر سپاه از مردم اردن برای افشای محل استقرار نیروهای آمریکایی


آژیر خطر دوباره در بحرین فعال شد


سرزمین کویت نباید محل امنی برای ارتش تروریستی باشد