آمریکا خواستار اعمال تحریم‌های جدید علیه ایران توسط اروپا شد

دوشنبه 12 آذر 1397
19:18
آمریکا خواستار اعمال تحریم‌های جدید علیه ایران توسط اروپا شد نماینده ویژه وزارت خارجه آمریکا در امور ایران از کشورهای اروپایی خواسته ایران را به بهانه برنامه موشکی تحریم کنند.

العالم -آمریکا

«برایان هوک»، نماینده ویژه وزارت خارجه آمریکا در امور ایران از کشورهای اروپایی خواسته ایران را بابت برنامه موشکی تحریم کنند.

خبرگزاری آسوشیتدپرس نوشته برایان هوک تأکید تهران مبنی بر اینکه برنامه موشکی ایران دفاعی است را رد کرد. او در جمع خبرنگارانی که همراه با «مایک پامپئو»، وزیر خارجه آمریکا عازم بروکسل بودند گفت برنامه موشکی ایران تهدید و ناقض قطعنامه شورای امنیت است. 

مایک پامپئو، وزیر امور خارجه آمریکا پیش از این در توئیترش مدعی شده بود ایران یک موشک میان‌برد بالستیک آزمایش کرده که قادر است کلاهک‌های متعدد حمل کند. وی مدعی شد که آنچه او ادعا می‌کند آزمایش شده، قطعنامه 2231 شورای امنیت را نقض می‌کند.

قطعنامه ۲۲۳۱ شورای امنیت با لحنی غیر الزام‌آور تنها از ایران خواسته، موشک‌هایی را که برای داشتن قابلیت حمل کلاهک هسته‌ای طراحی شده‌اند، آزمایش نکند. ایران تصریح کرده که هیچ‌کدام از موشک‌هایش برای حمل کلاهک هسته‌ای طراحی نشده‌اند.

0% ...

آخرین اخبار

حمله سنگین سپاه به پایگاه‌های آمریکا در اردن


حقوقدان عرب: تسهیل کنندگان حمله به مدرسه میناب شریک جرم هستند


خشم صهیونیست‌ها از جشن قهرمانی اسپانیا


دخالت و فشارهای فزاینده واشنگتن در تکمیل کابینه عراق


وزیر کشور: اتصال ریلی ایران و پاکستان یک تحول راهبردی در منطقه خواهد بود


وداع با پاره های تن میناب


مدرسه میناب؛ نماد جنگ‌های مدرن جنایت‌کارانه و نقض حقوق کودکان +فیلم


انصارالله: ترامپ قدرت بازکردن تنگه هرمز یا محافظت از عربستان را ندارد


سرلشکر حاتمی: با ارتش‌های سران کفر می‌جنگیم/ به اندازه سر سوزن به دشمن اعتماد نداریم


قشقاوی: ‏ادعای ترامپ درباره درخواست ایران برای مذاکره درست نیست